Garry s mod nak mi értelme van?
Így elhülyéskedni arra jó meg filmeket csinálni benne saját és mások szórakoztatására, sok karaktert és más elemeket felhasználva erre.
Létezik a GMST csapat akik mindig filmeket csinálnak évek óta ha nem ismernéd.
https://www.youtube.com/user/GarrysModSotetTitkai
Sok jó meg vicces videójuk van én néha szoktam őket nézni szabadidőmben és vannak fent a srácnak videói amiben nagy vonalakba elmagyarázza mit hogyan csinál. Minden elismerésem MediEvilnek aki az egyik alkotója, meséli az egyik tutorial videójában mennyi munkája meg ideje elmegy rá egy 5-10 perces videókra, ugye sztorit kell megírni, szöveget kell hozzá, akkor beállítani a karaktereket majdnem képkockánként akár sima beszélgetéseknél, vagy akár csinálnak valamit. Ehhez kell némi hozzáértés, tapasztalat amit persze programot használva lehet megszerezni de ehhez is türelem kell, meg magához az egész dologhoz türelem és időt szánni rá. Persze sokan használják minden félére, nekem is lenne kedvem ilyennel elszórakozni, elhülyéskedni, meg persze ölteteim is vannak, de azzal is tisztában vagyok hogy ehhez idő is kell, ami nekem alig van, türelem az lenne nekem csak időm nincs rá :D Meg persze ugye némi hozáértés amikre magunknak kell rájönnünk.
Én azt javaslom nézzél meg pár videót, meg magával a G moddal kapcsolatba is azért nézzél utána mielőtt vásárlásra szánod magad mert gondolom feleslegesen pénzt kidobni nem akarsz olyanért amire hirtelen lelkes leszel meglátod milyen, nem jön be és hagyod a fenébe aztán mérgelődsz azért hogy miért vetted meg. Nézz utána, ha tudsz szerezni valami ingyenes bemutató változatot vagy demot próbálgasd azt én ezt tenném. Nekem egy ismerősöm mutogatta mi ez, tetszett is de én azért pénzt ne adok ki rá ha nem tudnám kihasználni rendesen mert hát idő kell mindenhez és energia, türelem.
Tört verzió, meg "pénzt kidobni"?
3,49€ az ára Steamen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!