Kinek melyik a kedvenc GTA epizódja?
Nekem a San Andreas és az IV. :)
Egyébként itt a sorrend a főbb epizódokról:
1. GTA IV+EFLC/SA (nem tudok dönteni)
2. GTA V (az Online miatt lett csak 2.)
3. GTA VC
4. GTA III
A Liberty City Stories és a China Towon majd pótólva lesz mobilon, illetve a Vice City Stories androidos portját is várom.
Az 1, 2, London nem tetszett, az Advence pedig nem is érdekel egyáltalán.
1.GTA 3/5, ezt én se tudom eldönteni.
2.GTA Vice city stories
3.GTA San Andreas/Vice city
4.GTA LCS (bár most a mobil port nagyon jó lett)
5.GTA 4
6.A Gta 4 motoros része.
7.A Gta 4 diszkós része.
8.Chinatown Wars
9.Gta 2
10.Az 1 és az Advance , mindkettő minősíthetetlenül szar, bár az egynek van valami sztorija.
A Londonnal sose játszottam.
-San Andreas: modolás miatt főleg, viszont grafikailag már nem valami szép, bár lehet modokkal azt is javítani
-V: azt hiszem ezt nem kell taglalnom... :)
1. GTA 3 Vice City
2. GTA 3 San Andreas
3. GTA 5
Gta 3 és 4
Ami e leggyengébb, az pedig az Advance.
1. GTA San Andreas
2. GTA 3/VC
3. GTA 5
4.GTA 2
1. GTA VC
2. GTA SA
3. GTA IV
4. GTA 3
Többivel még nem játszottam.
1.GTA V
2.GTA San Andreas
3.GTA IV
4.GTA 3
5.Vice City
6.GTA II
1.GTA SA/5
2.GTA 4/EFLC
3.GTA VC
4.GTA 3
a többit még nem próbáltam de majd fogom
A San Andreas világa hatalmas volt anno. Nem törődtem a történettel,csak a szórakozással. A főcím az egyik legjobb a sorozatban,főleg hogy CJ szinkronszínésze vállalt egy rappat is.
Az 1 volt az egyik első játékom. Azzal is játszottam sokat.
A 4 et most viszem ki harmadszorra, sokan szidják pedig eszméletlen jó. Főleg,hogy mennyire dark a többi részhez képest. Inkább így interaktív film mint egy játék. És ha nincs kedved gyilkolászni,mehetsz Romannal bowlingozni. A soviet connection a kedvenc főcímdalom. Nekem talán ez adja a legnagyobb élményt. Sosem fogom elfelejteni a karaktereket. Little Jacob, Roman, Brucie, Niko, vagy Roman taxisofőre megmarad.
Az 5 elsőre hatalmas élmény. Viszont nagyon zavar,hogy sokmindent ami alap lenne,csak modokkal lehet elérni. Pl épületekbe bemenni. Vagy beszélni a rendező módban. Vagy a nagy repülőt vezetni. A gta 5 sztorija egyszer kipróbálható de nagyon jó elemekre épül. Ezt is elkezdtem harmadszorra,de abbahagytam,mert csak szórakozom vele leginkább. Nagyon jó játék ez a rész is attól még.
Legjobb részt nem tudok mondani. A javás telefonos részen kívül az összes jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!