Melyik játék a kedvenc?
Nektek melyik játék a kedvencetek?Akár csak Pc vagy csak konzol megjelenés vagy akár mind2.És ami a legfontosabb az az,hogy miért?
Nem baj ha egyszerre több játékot is felsoroltok :)
Fontos lenne tényleg a miért(?) :)
Elnézést ha már tettem fel ilyen kérdést vagy hasonlót
Rengeteg kedvencem van, mind az első helyen vannak nálam, nehéz is lenne csak egyet választani, de hogy csak párat mondjak:
Dragon Age: Origins/Mass Effect: A történet, a karakterek kidolgozottsága, a lehetőségek, nálam telitalálat. Valami elképesztően jó játékok.
God of War: Imádom a történetet, a logikai feladatokat, Kratost és az egészet, ez is egy remekmű.
Kb napestig tudnám sorolni, hogy miket miért szeretek, olyan sok van, de már ezt a hármat is nehéz volt kiválasztani.
Óriási kedvencem a skyrim a rengeteg lehetőség, szép világ és jó történet miatt főleg. Egyszerűen minden jó benne, el lehet veszni benne. Az nem jó benne egyedül hogy nagyon gliccses de ezt elfelejtem neki mert imádom:D
A másik a life is strange..elképesztő történet, nagyszerű karakterekkel. Első játék ami megsiratott. A design is nagyon tetszik.
Régi kedvencek: starcraft és age of empires. Miértja nem igazán van azon kívül hogy jó:D
Másik régi kedvenc: spore. Vicces, szórakoztató, kreatív aranyos izgalmas. Egyszerűen jó játék
Meg lehet kövezni, de a minecraftet is szeretem, főleg a kreatívot pont azért mert úgy lehetek kreatív ahogy akarok.
Viszonylag újabb kedvencem pedig a dragon age origins, ezt még nem vittem végig, de nagyon megfogott már az első pár óra után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!