Játék és netfüggő lettem. Hogy lehet leszokni?
15 éves srác vagyok, és mostanában nagyon rákaptam a gamerkedésre meg a facebookra. A szüleim nem igazán neheztelnek ezért, mert viszonylag jó tanuló vagyok, de érzem hogy ez változni fog, ha így halad a dolog. Egyre jobban csökken a szorgalmam, de a gép meg a telefon mágnesként vonz.
Hogy lehet leszokni?
menj el sétálni fél/1 órára, addig is levegőzöl.
Keress olyan hobbit ami leköt és nem géppel kapcsolatos. Barkácsolás, festés, valami sport, stb.
Nem hiszem hogy ilyen drasztikus lépéseket kell tenni. Amint találsz valamit, ami jobban leköt (mint mondták, barátnő, vagy egy hobbi), onnantól a gép másodlagos lesz.
A net segíthet egy megfelelő hobbi, vagy az ahhoz tartozó praktikák megtalálásában - pl. modellezés.
HA meg beköszönt a jobb idő, bizonyára meg fognak keresni a haverok is, hogy menjetek lógni, akkor pedig ez segít majd kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!