Anya netfüggő lett. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve kapott egy laptopot.Még testvéremmel mi tanítottuk meg neki az alapokat. Az elején nagyon aranyos volt, hogy nézegette a facebookot, meg keresgélt a neten.. de mára elérte azt a szintet, hogy ki sem lehet rángatni a gép elől! Nagyon bosszantó, mert ha odamegyek hozzá beszélgetni, vagy kérdezni valamit, mindig fontosabb amit néz. Már mondtam is neki, hogy ez nem normális, pár éve még ő szólt rám, hogy ne üljek ott egésznap... mit tehetnék, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba??2015. márc. 11. 22:41
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, legyél elnézőbb. Én is netfüggő vagyok. A gyerekem elnézi. :))
3/8 anonim válasza:
Ez probléma. Tegyük fel, hogy csak netfüggő és nem egy titkos énje virágzik a neten, amit nem ismertek.
1.) Hagyj nyitva a gépén oldalakat, amik a netfüggőségről beszélnek.
2.) mutass példát.
3.) vegyél neki egy állatot, macskát és kutyát amivel muszáj foglalkozni.
4.) hívd át a barátnőit minél többször
Együtt talán nem a net előtt lógnak majd.
4/8 anonim válasza:
Olyan laptopot kellett volna neki venni, amilyet én vettem valamelyik nap egy Arabtól. 10 perc után besz.rt.
Szerintem valahogy vezesd rá anyud, hogy eléggé vackok a laptopok(is) és sűrűn elromlanak.(pl egy beleöntött pohár víz után)
Illetve ha szerez másik gépet, zárd belül rövidre, stb...
Idő után megunja.
6/8 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni! Én 7-8. osztályosan voltam netfüggő. Annyira, hogy volt, hogy 9 órát ültem előtte egyhuzamba, még pisilni se mentem ki. Aztán jött a középsuli, és már fontosabb dolgok érdekeltek. Ma már néha kapcsolom csak be a gépet max. 1-2 órára. Pszichiáter tudna csak segíteni rajta.
7/8 anonim válasza:
Nem fog változni, csak ha tragédia történik....az én anyám 40 éves most szült még egyszer, de a net fontosabb mint az 1,5 éves öcsém. Akkor pattan fel csak a net elől mikor az öcsém arcán már tátongó lyuk van mert lefejelte az asztal sarkát....nem normális, idióták az ilyenek.
8/8 anonim válasza:
Felnőtt embernél ha nem működik a "saját belátás",akkor csak reménykedni lehet hogy történik valami csoda.Hívd fel apád figyelmét..vagy ha nincs,lőd ki a netet..hálózati driver törlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!