Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom netfüggő lett?

A családom netfüggő lett?

Figyelt kérdés

Anya és a két tesóm állandóan valami online játékon lógnak, ahol farmot kell üzemeltetni(nem farmville, de nem tudom a nevét)... Mióta elkezdték ezt játszani állandóan erről beszélnek, mindig be van kapcsolva a gép mert répát öntöznek vagy tököm tudja mit csinálnak épp a farmjukon... Eddig nem is zavart annyira, hadd játszanak, miért szólnék bele? De ma anya hívott, hogy segítsek neki... Mentem is, el kellett pakolnom és megteríteni. EZ még oké lenne, megcsinálom, de közben a két tesóm csak ezzel a játékkal játszott és nem csináltak semmit...Ez pedig szerintem tök érthető, hogy bántotta az igazságérzetemet.. De anyát nem is érdekelte, mindenért nekem szólt, ha nem mentem azonnal akkor sem szólt egyiküknek sem, csak engem ugráltatott, nekik meg hagyta hogy játszanak...és egyszer mikor rámmordult, hogy miért nem jövök segíteni megjegyeztem, hogy szerintem jóval többet segítettem mint a többiek, már eddig is akkor csak annyit mondott, hogy ne nyafogjak már mindenen... Ja és miközben velem pakoltat, aközben nekik adott tanácsokat, hogy mit ültessenek a kertjükbe...

Egész nap a gép előtt ülnek, reggel úgy indul a 9 éves húgom napja, hogy leül a géphez, elrendezi a farmját és utána kezdd el öltözni meg ilyesmik...és anya asszisztál hozzá!

Túlreagálom, vagy jogos a felháborodásom? Mit tehetnék? Nem akarom őket megbántani, de nem tudom, hogy mondjam meg, hogy ez így nem tartható állapot....

L/15

2010. máj. 4. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
te vagy az idősebb a testvéreid között legyél okosabb
2010. máj. 4. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

:D

bocs elég vicces volt olvasni az elejét, ahogy magam elé kézeltem ezt a répaöntözést vagy mit..:D

elég könnyen függő lehet az ember. van olyan hogy én is pár napot csak lógok és lógok a neten.... elég gáz.

MEGÁLLJT KELL PARANCSOLNI!!!!

2010. máj. 4. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, igen, netfüggők bizony.Ha ezt nem látják be, súlyos a probléma. Ha belátják, abba is tudják hagyni kellő önmérséklettel. Beszélj velük és vázold fel, mi mindenről maradnak le a net előtti ücsörgés miatt és mennyi dolgot hanyagolnak el emiatt.
2010. máj. 4. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
igazad van, hogy aggódsz, de hadd kérdezzem meg: te mi előtt ültél, amikor ezt a kérdést kiírtad?
2010. máj. 4. 20:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

O.O

ez...ez..ilyen kocka családot bazzeg O.o eggyáltalán nem reagálod túl, úgylátszik a a családotokban ez a játék lett a családi program, ami mindíg egy jó közös témaként szolgál, muszály leszel megbeszélni velük.

2010. máj. 4. 20:21
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

FARMERAMA :D

Én azt nyomom egész nap :D

2010. máj. 4. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen én is felháborodnék...

Mutasd meg nekik a South Parkból a Netmentesen c. epizódot :D de komolyan

2010. máj. 4. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Ez nem egy egészséges állapot, szóval kezelni kell ezt a problémát. Kezdésnek jó lesz az hogyha leülsz beszélni az anyuddal. Mond el neki hogy mennyire bánt téged ez a dolog, és hogy mennyire káros ez a dolog, mindenkire nézve. Aztán ha ez nem jön be, akkor b.a.sz.d ki a gépet az ablakon. :)
2010. máj. 4. 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:
zárd le kulccsal
2010. máj. 4. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
mondd nekik, hogy szájberparaszt, és abba fogják hagyni :DDDDDDD
2010. máj. 4. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!