Hogyan legyek jo jatekos CSGOban?
Hali!
Nem reg kezdtem a csgo-t, de nem tudom, hogyan lehetnek jobb jatekos.
Van otlet? :)
Esetleg, valaki jonne, tanitani engem?
Fizetnek erte :D
Először is, minek teszel be címkének ilyen ide nem tartozó gyökérségeket?
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Többnyire ennyi, ha eleget játszol jön magától a dolog, rájössz erre-arra.
De ha te most akarsz silver 4 lenni silver 2 helyett, akkor talán tudom ajánlani, hogy:
-Ne guggolj és mozogj egyszerre, sőt eleve ne mozogj lövés közben! (kivéve P90 és Bizon)
-Próbálj odafigyelni a trapp-ra,
-Ne blockold a csapattársaid,
-Ne flasheld be őket.
-Csak akkor kezdj neki a meccsnek, ha be tudod fejezni, és nem küld le anyukád tejfölért az éjjel-nappaliba.
És még sorolhatnám. Ne terhére legyél a csapatnak, ha már hasznára nem vagy. Nem nagy gond ha nem nagyon ölsz, akkor dobj jó füst gránátot, plant-elj stb.
De ha jobban akarsz lőni, azon nem segíthet senki. Max annyit, hogy ha több fps-ed van akkor valamivel könnyebb lesz a játék. (100 fps azért minimum kéne)
De ha nagyon akarsz még tippeket, írhatsz privátot...
Oke, koszonom a valaszt! :)
Csak azert felek, hogy lovom a kalat, de mi van, ha bedob silverbe? Az a baj, h mindenki a rangot nezi.. Ha silver vagy, akkor mar gci is
Olyan rossz ;(
Ez az ha silver vagy már nem is számítasz emberi lénynek...
Komolyan ilyen kocka idiótaságokat kik találnak ki? Mintha a CS rang lenne az új E-Penis meter...
akkor nagy ivben le kell tojni oket!
te most szorakozasbol akarsz jatszani vagy csak megfelelni par farokmeregeto pistikenek?
Igen, koszonom szepen valaszaitokat.
Meg, pl. ha szeretnek egy normalis klanba bekerulni, mindenhol csak leneznek, h milyen hulye vagyok, mert silver a rangom... Kicsit idegesito. Es sajnos sokszor belem is kotnek. Na de, elvezem a jatekot. :))
Figyelj a csapattársaidra. Mindig maradj higgadt soha ne izgulj vagy ragelj, mert nem megy valami. Ne kapkodj. Fegyverekkel sose lőj mozgás közben, kivéve persze a rusholós fegyverek (Tec 9, P90, PP Bizon). A nagyobb fegyverekkel (AK 47, M4) pötyögve lőj, 1-2 golyó, ez főleg nagyobb távolságra hasznos. Közelre se, mint az állat nyomd a gombot, először tapasztald ki egy falnál pl, hogy hogyan lő az adott puska és próbálj meg ellentartani.
És most Jöjjön a taktikai rész. Mindig infózz, ha latod/hallod, hogy valaki van ott szólj, mond, hogy merre mennek, hol a bomba stb. Ha 3 vannak ne infóud, hogy ALL MID, mert az fake infó, lehet valakit ezért épp hátba lőnek. Figyelj a hangokra. A bomba szedésnél is maradj higgadt. Külön tudom ajánlani a zené. Van egy 10 másodperces jelző, kit nélkül az után már nem tudod felszedni. A bomba rakásához 4 másodpercre van szükség, félszereséhez 5 vagy 10. Bevált módszer a fakelés amikor nem szeded fel Hanem csak úgy teszel. Így le tudod lőni az utolsó T játékost. Ugyanez fordítva Tben a fake plant.
Fontos, hogy ismerd az adott pályát, tudd a neveket, tudd, hogy honnan lőhetnek hátba stb. Tudd hova kell nézni.
Kezdetnek így Ennyi jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!