Valaki leírná nekem, hogy mi a lényege a League of Legends-nek?
Attól függ melyik játékmód.
Vagy szét kell verni az ellenfél főbázisát (nexus-át), vagy le kell nullázni a pontjait.
Alapjaiban egy leegyszerűsített real-time stratégia, ötvözve a Diablo-féle akció-RPGk néhány sajátosságával. A bonyolultságát a sokféle játszható hős és a képességeik kombinálása adja.
Számomra életem legunalmasabb 10 órája volt, amit vele töltöttem.
Én egy szóval nem mondtam hogy rossz. El lehet vele játszani, mint minden mással. Egyszerűen meguntam. Egyéb iránt sok benne a lehetőség (a sok hősnek meg a különböző képességeiknek, idéző képességeknek hála), ha ki akarod próbálni ingyen le lehet tölteni, nem veszítesz vele semmit.
Wikipédián külön oldala van, ha nagyon érdekel először olvasd el azt, vagy nézz youtube-on videókat róla, de twtichen is van folyton közvetítése.
Kisebb szinten nem tudom mennyire problémás, de magasabb szinten pl folyton megy az anyázás (tizenéves éretlen kölykök, akiknek az angol tudása megragadt a megb**ztam anyádat meg b**d meg szintjén). De ilyen életképtelen csírák a Dota 2-ben meg a Heroes of the Stormban is vannak, le kell tiltani őket.
hmm engem talán nem lep meg a néhány negatív komment:D
én szeretek lol-ozni, de a közössége szörnyű.
!!!!!!
viszont most néztem itt a játékok kategóriába tett kérdéseket, és ez már az 5ik olyan lol-os kérdés, amire simán rákeresel a google-ön.. bocsi hogy ezt mondom, de tényleg elég idegesítő, hogy valaki annyira sem erőlteti meg magát, hogyha már valamivel játszani akar, akkor néz róla egy videót vagy utánanéz.. pl az ilyen "hogyan kell lerakni a ward-ot" kérdés. emberek, ne szakadjon már le a karotok ha arról van szó, hogy ennyit kipróbáljatok:D meg komolyan, ha nem nézel róla videókat, elveszett bárányka leszel, csak úgy szólok (lane-ket, champ-ek fajtáit nem fogod magadtól olyan egyszerűen kitalálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!