AP Master Yi miért jó?
Figyelt kérdés
Season 6-ban elvileg újra OP-vá tették Ap Master Yi-t és nem értem miért jó.#League of Legends #Ap master Yi
2016. jan. 30. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, elég jó karakternek tűnik, én most kezdtem a játékot. Mondjuk nekem egyenlőre nem megy vele. Nekem inkább a mágusok feküdtek.
2/4 savanyújóska válasza:
AP Yi utoljára S2-ben volt jó, most S6 környékén a hibrid lett menő, mert a Rageblade nagyon erős rajta. (Plusz a W AP-ból gyógyít, szóval azon is dob egy kicsit, de főleg a AS+AD a lényeg.)
3/4 anonim válasza:
Nem jött be az AP master csak max a hibrid. Rageblade meg attack speedet ad elég durván
4/4 anonim válasza:
Jungelbe kell vinni és egy lélekfaló, as cipő, rageblade, hextech, letasítottal olyan dmg et leversz még a tanknak is, hogy azt se tudja hol van :D ( piros smite ajánlott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!