Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért csinálja ezt Magic to...

Miért csinálja ezt Magic to Master? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot fel is telepítettem de kell hozzá a dotnetfx a játék elindulásához azt is fel kell telepítenem de amikor rá megyek be tölt és az aztán ki írja hogy : A termék (Microsoft.NET Framework 3.5) telepítéséhez és beállításához a Vezérlőpult Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása párbeszédpaneljét kell használnia. és rá megyek hogy ok és ennyi nem telepítette fel többször is meg próbáltam de mindig ugyan ez van és pedig ha nincs meg a NET Framework 3.5 akkor nem indul el a játék vagyis elindul be írom a felhasználó nevet a jelszót utána belépésre katt és ki add egy feketeséget és ennyi

#Mgic to Master
2015. dec. 13. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Guild Wars 2-t, a TERA-t, a Wildstart vagy a RIFT-et, azok garantáltan nem fognak ennyit szívatni.
2015. dec. 13. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem ezek nem nagyon jönnek be mert nagyon varázslatos nekem a metin tetszik nagyon és ez kellene nem muszáj a magic to master de a metin jön be és nem tudnátok mondani nekem még metineket de valami jót ami ki van fejlesztve rendesen és ne legyen gagyi
2015. dec. 13. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
#2: Olyan Metin nincs, ami ne lenne gagyi.
2015. dec. 13. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem a metin tetszik !! azon játszok a többit nem szeretem értelmes válaszokat várok aki nem tud az ne is irjon
2015. dec. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!