Melyik junglert érdemes kimainelni? Bővebben lent
Gondoltam, hogy úgy Istenigazából kimainelek egy junglert, de igázából nem tudom, hogy kit. Olyan ad-s junlert keresnék, aki nem könnyű, nem felkapott, de mégis erős. Lee Sin-ben már elég erősen benne vagyok, Master Yi-vel is el-el játszogatok, de szeretnék még valakit kimainelni. Jelenleg Silver 2 vagyok, de van egy accountom EUNE-n, ami csak 16-os, most az EUNE-t szeretném húzni, szóval gyakorolni fogok tudni bőven!
Értékes válaszokat kérnék, és hogy az illető miért őt preferálja. Az ilyen válaszokat természetesen egy zöld kézzel tudom értékelni:-)
A válaszokat előre is köszönöm!
vayne jungle elég durva ha bírod.
pantheon-t eléggé elfelejtették.
Shyvana azért nem jó jungler, mert az egyetlen cc-je az ultivá változáskor a hátralökés.
Ezzel szemben egy pantheon rádugrik, megbénít, Rammus rádgurul, taunt, shen szintén taunt, Elise emberi alakban lefog pókhálóval majd pókban szétkap 2 pillanat alatt stb.
Amúgy pont, hogy a junglernek kéne tankosnak lennie, mert gyakran topra is ad vagy ap karaktert visznek. Tank nélkül meg halott fejsze nyele a meccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!