Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes visszatérni ennyi idő...

Érdemes visszatérni ennyi idő után a WoW-hoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utoljára még kiskamaszként játszottam a WoW-al még Lich King kieg alatt. Azóta eltelt 6-7 év és ma véletlenül belebotlottam egy játékbeli zenére és előjöttek az emlékek. Imádtam az atmoszféráját az egész világának és ki tudtam kapcsolni teljesen amikor játszottam. Most kedvem lenne megint kicsit játszani. Volt minden karakterből 80-asom kivéve priestből és párnak epic cuccai voltak. Persze most gondolom nem sokat ér. Nagyon nem követtem figyelemmel milyen kieg van most de talán 100 a max level. LK után nem követtem a változásokat. Ugyan az az élmény mint régen? Teljesen más lett azóta a játék? Vajon megvan még az accom a karik meg a cuccok? Köszi a válaszokat!

2016. jan. 24. 21:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ha vissza is térsz, a Legionnal tedd, a Draenorral, mert az valahi nagyon kaki. Szó szerint a legrosszabb kieg a draenor.
2016. jan. 24. 21:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Utána néztem most kicsit a Cataclysm kiegben szétbarmolták Azerothot. Hiba volt. Miért olyan rossz az új kieg?
2016. jan. 24. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Cata még úgy istenes volt, a MOPban a Dailyk az egész játékmenetet elkúrták, a WOD meg egy Kínai Grindfest mmorpghez hasonlít nem a WoWhoz. A Content elmegy... HFC érdekes, a PVP viszont nevetséges.
2016. jan. 24. 21:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem a PvP volt a mindenem kb. Random bg-k a kedvenceim voltak meg persze az arena.
2016. jan. 24. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem.

A játék közösségi részei eltűntek.

A világot szétrombolták.

Arról már ne is beszéljünk, mennyire agyonbutították a játékot az évek alatt.....

2016. jan. 24. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Az a másik, a kasztok 10 éves szintre vannak lebutítva....
2016. jan. 24. 21:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Na neee...most csalódtam. A talent-fát így elrontani. Nem is nézem tovább, így elrontani ezt... köszi a válaszokat!:)
2016. jan. 24. 22:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Vannak problémái a WoWnak, de a legtöbb dolog amit írtatok csak részben igaz, vagy totál egyéni dolog. Azt viszont elismerem, hogy a minden kieggel egyre jobban "Singleplayer MMO". Mert bár sok dologhoz kellenek társak, csak bejoinolsz és totál másik realmról bedob emberekkel, azt nem is beszéltek, majd leléptek. Viszont a questelés egyre jobb, elsőre.

A karaktereid szerintem megvannak, de a nevüket lehet belopták, mikor az X éves inaktív neveket felszabadították.

2016. jan. 24. 22:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon egyedi neveik voltak szóval szerintem ezzel nem lenne gond :) Kár, hogy nincs többé LK, olyan jó lenne a régi karaktereimmel aprítani. De így, hogy le vannak butítva felejtős.
2016. jan. 25. 00:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is visszasírom a régi időket a sok ezer ott töltött óra után, jó lenne újra paladinnak lenni, de számomra Cata (és valamennyire 3.3 patch) óta már nincs meg az élmény.
2016. jan. 25. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!