A Fallout 3-at érdemes megvenni másodkézből?
Figyelt kérdés
Úgy értem, van esetleg valami regisztrációs kód, ami miatt én már nem tudnám használni?2016. jan. 31. 18:13
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, jelenleg mi a helyzet, de Games for Windows Live-os volt, és annak meg kellett adni az aktiváló kódját. Lehet, hogy az nyafogni fog, hogy már fel van használva.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A játékot nagyon dicsérik, de sokat nem tudok róla. Már jártam úgy, hogy megvettem a játékot, de gyakorlatilag dobhattam is ki... :)
2016. jan. 31. 18:23
3/3 anonim válasza:
Steam Sale-eken az alapváltozat 2,5€ szokott lenni, a GOTY meg talán 5-6€ körül. Nyár elején biztos lesz egy nagyobb, de addig is érdemes lehet szemmel tartani. Volt már sima évközi akcióban is Bethesda Sale.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!