Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:Go Vac Bannoltak. Lehet...

CS:Go Vac Bannoltak. Lehet valamit ellene tenni? Ez mennyi időre szól?

Figyelt kérdés
Ha tud valaki valami értelmeset mondani az nagyon jó lenne ... trollok kiméljenek

2016. febr. 3. 10:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Azt lehet tenni, hogy megveszed mégegyszer és legközelebb nem csalsz.
2016. febr. 3. 10:56
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

'Minden VAC kitiltás végleges; a Valve zéró toleranciát alkalmaz a csalókkal szemben, és nem old fel VAC kitiltást kérésre.'

Ennyi. Csaltal, rajottek, kitiltottak. Viseld a kovetkezmenyeit.

2016. febr. 3. 11:00
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez marad örökre, venned kell egy új példányt és csinálnod kell egy új Steam fiókot ha játszani akarsz. Legalább megtanulod, hogy ne csalj vagy turkálj a játék fájljaiban.
2016. febr. 3. 14:27
 4/21 anonim ***** válasza:
39%
Overwatch meg kutyafa*za... régi 1.6os megoldás volt a legjobb, a VAC felismerte a segédprogramot, és repültek. Mostmeg "pro" gamerek nézik nem-e csalsz...
2016. febr. 3. 15:00
 5/21 anonim ***** válasza:
valahogy lelehet szedetni, mert jó pár profilnál szerepel hogy hány vac bant kapott, és hogy az utolsót mikor kapta
2016. febr. 3. 15:11
 6/21 anonim ***** válasza:
Amúgy csaltál és úgy bannoltak, vagy nem csaltál?
2016. febr. 3. 18:11
 7/21 A kérdező kommentje:

Emberek nem csaltam... oké? Feltettem egy schreenshoto amin 15-1 es statom volt az első körbe majd a másodikba 26-4-es. fél órára rá jött a bann.... Nem csaltam..

Egyszer 1.6ba csaltam mikor leszedtem egy aiomot az az aim ellopta az steam akkomat csináltam egy újat ahova megvettem a cs:got alig két hete van meg és jött a ban miféle szarság ez már??!?!

2016. febr. 3. 20:24
 8/21 anonim ***** válasza:
54 óra alatt egyébként hogy sikerült az összes achivementet elérni?:D Amúgy biztos csináltál valamit, mert az overwatch alapján eltudják dönteni, hogy csalsz-e vagy sem. Azt hiszem, ha trollkodsz, akkor is kaphatsz vac bant.
2016. febr. 3. 20:41
 9/21 anonim ***** válasza:
Az az OW kicsit se nevetséges..xd
2016. febr. 3. 20:44
 10/21 A kérdező kommentje:
Öhm az achivment feloldó az legális az a steam szemét nem zavarja a másik hogy honnan tudod a steam nevem ? és hogy mennyit játszottam a játékkal??? Na min1 nincs erre valami megoldás vagy nemtudtok valami helper emailt ahova irhatnák?
2016. febr. 4. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!