Hurtworld vagy Rust?
Mindkettő játék megvan és a csapatomnak van saját szervere is ezekhez a játékokhoz.
A Rust grafikában húz el és állandóan azzal foglalkoznak - ez a veszte is. Moddolhatóak a fegyverek és vannak vásárolható skinek. A tartalom "kevés" és lassan fejlődik! Hülye logikákkal van tele. Ez elvileg egy túlélő játék, de évek óta hiányzik a játékból az éhezés, szomjúság, normális medic rendszer, az állatok buták és bugosak is, stb. Folyamatosan nerfelnek mindent és könnyítenek. Ha nincs vagy kevés a játékos, akkor lehet, hogy előbb utóbb unalmas lesz, ha sokan vannak akkor viszont kőkemény a játék. Ajánlott csapatban játszanni, mert ha egyedül vagy megesznek. Ez PvP, szinte nulla PvE tartalommal.
A játék jó, csak sok minden hiányzik még belőle és sokat kell fejlődnie.
A Hurtworld hasonló játék, de a túlélés itt már a kezdetektől fogva jelen van, pl. a moddolható járművekelk, veszélyes környezetekkel és az állatokkal együtt. Különböző dolgok, különböző biomokban találhazóak, rá vagy kényszerítve az utazgatásokhoz. Játékos nélkül is van kihívás, játékosokkal pedig csak nehezítve van. Grafika itt inkább rajzfilmszerű, lásd Team Fortress, de nem minden esetben látni ezt. Amúgy nagyon el van találva a dizájn és a "Rednex" szerű hangulat. A tartalom sokkal több, pedig nem régen jelent meg a játék. Szintén csak ajánlani tudom. Én éppen ezzel játszom most, miután meguntam a Rustot. Sokan vagyunk így ezzel.
Ha gondolod nézz fel hozzánk akármelyik játékra teszed le a voksod:
- club27 Rust szerver IP: 94.23.229.222:28015
- club27 Hurtworld szerver IP: 94.23.229.222:12871
Üdvözlettel
rocco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!