A Rust nevü játék minek laggol?
Figyelt kérdés
Kitöltöttem pár tesztet, de azt irta, hogy a gépem max grafikán elvinné. Miért van az, hogy a legalacsonyabb grafikai beállitásokon is laggol? Mi lehet az oka?2016. jan. 29. 20:29
1/10 Levente1233 válasza:
Az lehet hogy a géped jó de a neted lehet hogy nem felel meg / lehet hogy az a szerver hostjának rossz a nete...
2/10 A kérdező kommentje:
Az összes szerveren laggol. A netem pedig elég jó.
2016. jan. 30. 14:40
3/10 Levente1233 válasza:
Akkor bocs de nem tudok segíteni
4/10 anonim válasza:
Laggol?
Jobb internet nem ártana akkor.
5/10 A kérdező kommentje:
Kb 20 fpsem van. Lehet, hogy beszerzek egy erősebb gépet. AZ internet hazudik. Nem hinném, hogy az internet a hibás
2016. febr. 2. 18:15
6/10 anonim válasza:
Írd má le a géped adatait more. Ha nem a net akkor csak a géppel lehet baj..
7/10 A kérdező kommentje:
Ram: 12 GB
Processor: Intel i7 920 2.67 Ghz
Videókártya: Nvidia Gt 420 2gb
2016. febr. 8. 21:40
8/10 anonim válasza:
Ahogy a nagy bölcsek szokták mondani: nyomj egy videjókártya frissítást. Mást nem tudok rá. :D Nézz körül steamen, a játékoknak van ilyen fórum részük vagy mi ahol egymásnak adnak tippeket a játékosok, nekem sok game így javult meg :D feltételezem eredeti a játék...
9/10 A kérdező kommentje:
A játék eredeti.
2016. febr. 9. 07:28
10/10 anonim válasza:
Monddom olvasgass a fórumokon :) van kereső is szóval nem csak random témákat tudsz megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!