Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a GTA V?

GH0ST HUN kérdése:

Miért laggol a GTA V?

Figyelt kérdés

Na az lenne a problémám, hogy ha online-ban vagy ha story-t tolom akkor is egy ilyen 15-20 perc múlva el kezd laggolni a játék, de nem minden esetben. Csak olyankor ha pl. üldöznek a zsaruk vagy mondjuk multi-ban elkezdek/elkezdenek lövöldözni körülöttem. Az utóbbi nagyon irritáló mert ilyen másodpercenként belaggol pedig a gépemnek elvileg bírnia kéne.

(i5 4590

GTX 960

8 GB Ram)

A hőfokok sem nagyok szerintem, lemértem: a proci 60 fok körül, a vidi kártya meg olyan 63-68 fok között attól függ épp mit csinálok. Amit csak lehetett frissítettem vírusírtás megvolt meg amit lehet és még mindig akad!! Akinek volt ilyesféle problémája az kérem írja le ha sikerült neki megoldania. Köszönöm :)

2015. nov. 15. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Vedd lejeb a grafikát.
2015. nov. 15. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, hogy majdnem minden ultran van kivéve az fű minőseget, az csak very high-on van :D meg az élsimítást.
2015. nov. 15. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen tápod van?
2015. nov. 15. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
500 wattos corsair
2015. nov. 15. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tápod kevés!
2015. nov. 15. 19:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem 10 évesek válaszát vártam vagy itt tippmixet jatszunk hogy hat lehet hogy ez a baj meg vedd lejjebb a grafot (ennel ertelmesebb valaszt nem is kaphattam volna) hanem azt hogy akinek volt ilyesfele problemaja az irja le hogy hogyan sikerult neki megoldania. Amigy meg nem hiszem hogy a tap a kicsi mert a vidi kartyanak min.: 400wattos tap kell szal boven eleg.
2015. nov. 15. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
próbálj meg pár javítást felrakni.
2015. nov. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!