A Gta 4 nagyon laggol nálam pedig 10 Gb Ramom 4 Gb-os Videókártyám és egy Amd A10 4000k 3800 mhz-es Procim Van. Ezt csinálja különben minden Játéknál. Semmi sem akar 60 fps-el futni. Ti Találkoztatok már ilyen problémával?
A GT 630 saját tapasztalatból mondom egy hulladék. Legalábbis játék terén. Nekem a gépemben az van (sajnos), csak nekem 1 gb-os, illetve egy integrált. Hát közel 1 szinten vannak...
Kényszer megoldásból alkalmazom, mivel az ezelőtti videokártyám tönkrement, ez pedig alapból nem ebbe a gépbe lett tervezve :/ De már ez is marad ebben a gépben, hamarosan úgy is cserélnem kéne az egészet.
Éppen a bf3 - 4 -et elviszi alacsony grafon; még a gta5, far cry 4, stb is (eléggé) szaggatva elfut mindent levéve, de mazochista aki így játszik xD
Egyébként egyre több gyártó csinál parasztvakítós termékeket is :D (szebben nem tudom fogalmazni) mint pl. a te esetedben is, 4 gb-os videokártya...fúúú..ez biztos mindent visz
Nem meglepő egyébként, hogy nem viszi a géped a 60 fps-t. Főleg nem full hd-n, max grafikán. Tehát egyáltalán nem meglepő, hogy alacsony fps-ed van a GTA4-ben, esetleg más játékokban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!