Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet ilyen, hogy érzed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen, hogy érzed hogy valaki akar még tőled valamit, úgy hogy már évek óta nem találkoztatok? Olyan érzésem van, mintha rám várna? Vagy egymásra várunk?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelött volt egy két alkalmas kalandom,párszor lefeküdtünk egymással,de akkoriban nem tudtuk felvállalni a kapcsolatot bizonyos okok miatt.Végül békében váltunk el egymástól,de úgy érzem nagyon sok potenciál lett volna abban a kapcsolatban.Én akkor hülye voltam,pedig úgy érzem mi lennénk egymásnak az igaziak.Lehet hagyatkozni az ilyen megérzésekre?
2015. jan. 15. 11:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, azóta nem sikerült senkibe komolyabban beleszeretned, úgyhogy túlmisztifikálod őt, mert hiányolsz magad mellől egy társat. Minden kapcsolatnak okkal van vége, évekkel később pedig nem "folytatjátok", legfeljebb újrakezditek, mert mindketten változtok és felejtetek annyit, hogy ismét meg kelljen ismerni a másikat. Az, hogy évek óta nem találkoztatok, de olyan érzésed van, hogy rád vár, egyértelműen azt jelzi, hogy a fejedben létezik csak az egész "kapocs" közöttetek.
2015. jan. 15. 11:10
 2/16 A kérdező kommentje:

Értem mit mondasz első válaszadó,azóta már volt pár ember mellettem,az érdekes az,hogy közben is eszembe jutott sokszor.Azóta már volt 3 komoly kapcsolatom,most is az van.

Nem mellesleg,abban a kapcsolatban nem volt mit befejezni,mert nem teljesedett ki sajnos,mint írtam akkor a körülmények miatt vállalhatatlan volt a dolog.Inkább barátság extrákkal volt,és kellemes perceket szereztünk egymásnak.

2015. jan. 15. 11:14
 3/16 anonim ***** válasza:

Ahogy a dal is mondja: "az a legszebb csók, mit el nem csókolunk"

Szerintem nem ő vár rád, hanem te rá. Persze ő is várhat rád, de ezt nem tudhatod. A saját érzéseidet érzed. Mivel eddig nem volt más, aki jobban megfogott volna, ezért gondolatban mindig hozzá mész vissza. Mert az talán (!!!) jó lett volna.

2015. jan. 15. 11:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek veled kérdező. Én is ugyanezt érzem jelenlegi (ex) pasimmal ugyanezt érzem.

Nálunk bejött a képbe egy harmadik, még félig-meddig együtt vagyunk (én kértem tőle egy kis türelmet, mert hétfőn műtenek, és amíg azon túl nem vagyok, nem akarok ilyenekkel foglalkozni). Minden oké egyébként köztünk, de az új csaj "nagyon jó haverja"... Műtét után kirakom, hogy mással szórakozzon, de még így is azt érzem, hogy bennünk még sokkal több van... Hogy még lesz valami... Aztán lehet, hogy tévedek...

2015. jan. 15. 11:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen szerelem az életemben. Én már akkor, amikor még együtt voltunk, akkor is tudtam, hogy boldogan mellette lennék egy életen át. Ő azonban állandóan a múltban élt. Képtelen volt elköteleződni érzelmileg.

Végül nem bírtam tovább. Másik városba költöztem, hogy ne tudjak rohanni hozzá, amikor felhív. Így lett vége.

Soha nem felejtettem el. Szerelmek jöttek-mentek, de tudtam, ha egyszer besétálna az ajtómon, eldobnék érte mindent...

12 év telt el. Családom lett, gyerekeim. Tavaly új sportba kezdett a fiam. Az eéső alkalommal körbevezetett minket az edző a központban. A kert egyik sarkában kőemlékművek azoknak, akik már meghaltak. Az egyik márványtáblán pedig a szerelmem neve, két évszámmal...

Az én múltam saját magát zárta le, visszavonhatatlanul, örökre. A legjobban az elvesztett lehetőség fáj, hogy nem mondtam el neki, hogy számomra mindig az az ember volt, aki szeretett volna lenni... Általa az egész életem máshogy alakult, az, hogy szerettem, életem minden egyes lépésében jelen volt.

Az utolsó, amit tanított, hogy ne várjak. Ne várjak a lehetőségre, mert egyszer csak elfogy az időm, és nem lesz több alkalom. Ha valakivel dolgom van még, akkor azt keressem meg. Most. Ne később.

Ugyanezt tanácsolom neked is, kérdező.

2015. jan. 15. 11:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Úristen Leiah... Ezt megkönnyeztem...
2015. jan. 15. 11:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Az ember többnyire mindig érzéseire hagyatkozik. Hogy ezek az érzések egybeesnek-e a racionalitással, az csak kipróbálással igazolható.
2015. jan. 15. 11:49
 8/16 A kérdező kommentje:

ma 11:41

Sajnálom:(

Úgy érzem szüksége van rám,beteg gondolatok ezek tudom,de ha valami ennyire erősen jön bentről.Ez is 10 éve volt kb.A legdurvább,ciki nem ciki,de itt én vagyok a férfi.Ennyire még nem lehettem önmagam senki mellett,és tudom hogy ő is ezt gondolja.Nem volt hosszú idő,de elég ahhoz,hogy egy mély valamilyen megmagyarázhatatlan kötödés létrejöjjön.Ott van a facebookon is az ismerőseim között,de nincs képem ráírni.

2015. jan. 15. 11:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt az előzőből,hogy eddig senki mellett nem éreztem magam,hogy ennyire férfi lehetek,és úgy gondolom ez oda vissza működött.Soha nem kellett erőlködnöm,természetesen jött minden,minden erőlködés nélkül,nem kellett színészkednem,jobb színben felmutatni magam.Úgy voltunk oda egymásért ahogy voltunk.
2015. jan. 15. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy a férfi, így "könnyebb" dolgod van. Ne félj. Írj neki, hívd fel, keresd, beszélgessetek. Ne várj addig, míg túl késő lesz!
2015. jan. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!