Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen, hogy érzed hogy valaki akar még tőled valamit, úgy hogy már évek óta nem találkoztatok? Olyan érzésem van, mintha rám várna? Vagy egymásra várunk?
Én is úgy gondolom, hogy írj neki, kérdező. Kérdezd meg tőle, hogy van, mi történt vele az elmúlt időben, stb.
A válaszai alapján már sejtheted, mennyire valós a megérzésed.
Én is éreztem dolgokat a szerelmemmel kapcsolatban. Azt is megéreztem, hogy baj van... pedig nem volt racionalitása. :(
Igen, ilyen van ez egy letezo jelenseg.egy pasival mar masfel eve szerelmesek vagyunk egymasba de biz.korulmenyek miatt nem jottunk meg ossze. 6 honapja nem beszeltunk, nem talalkoztunk de abszolut erzem h szerelmes belem, szuksege van ram es total belebetegedett ebbe az egeszbe.
Sot.
Vannak nagyon eros pillanatok amikor erzem h nagyon hianyzunk egymasnak. Ez van.A legjobb amit tehetek az azhogy egyutt elek vele, marmint az erzessel.
ma 16:00
Köszi a választ.A helyzet az,hogy a jelenlegi párom,szerintem már nem szeret igazán.2 éve vagyunk együtt,de úgy érzem már nem szeret igazán engem.Néha mond olyan dolgokat,hogy nem hiszem hogy szeret engem.Vagy legalábbis már nem úgy,sokszor megbánt,már nem szeretkezik velem annyit stb.
Viszont ez a lány,vagy is már nő:),mindig eszembe van.Egy kis időre mindig elfelettetik velem az újabb nők,de a végén mindig ugyan oda lyukadok ki a gondolataimba,azaz hozzá.Úgy gondolom ez nem véletlen dolog,10 év után is.A legsza...rabb hogy ő akkor szerintem akarta volna,de mivel én nagyon szerettem,nem akartam neki csalódást okozni,ugyan is akkor én nem voltam készen egy kapcsolatra.Fiatal suttyó voltam és bohém:)Faltam a nőket,és csak a pi..na érdekelt:)Az ő személyében nem csak az,ezért is mondtam akkor,hogy most nem fog menni,nem akartam neki fájdalmat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!