Melyiket vegyem? (WoT)
Figyelt kérdés
Tervezek venni 10ezer goldot WoT-ba,és szeretnék venni egy 8as prémium tankot. Ugye a heavy-k 10k fölött vannak,úgyhogy van pár másik tank amit megvehetnék. Én az M4A1. Revalorisé-t szemeltem ki,egész jó tanknak tűnik,szóba jöhet még a T-54 Mod.1,Panther 8,8vagy ha Tier 7 akkor a SU-122-44. T26E4,AMX CDC semmiképp. Szerintetek melyiket éri meg megvenni? Még megnézem majd következő teszt szerveren,melyik mit tud. Szóval melyik és MIÉRT?2016. febr. 1. 18:23
1/5 anonim válasza:
Attól függ mi a célod vele? Farm tanknak a Panther 8,8 jó kis kempelős tank.Su-122-44 élvezetes és pénzt is termel.Ha a med tankok világát akarod gyakorolni a T-54 alkalmas rá.Az M4A1-et nem ismerem annyira. A T26E4 és a CDC-k is jó tankok,csak meg kell tanulni velük játszani.
Nézzél be a tankelemzőbe: [link] segíthet dönteni.
2/5 Brandon41 válasza:
Én az amx cdc-t akarom megszerezni, nekem az nagyon bejön.
3/5 Brandon41 válasza:
Szerintem a t54 mod 1-et vedd meg.
Elég jó páncél, jó sebesség, rakás kaki ágyúsüllyedés.
4/5 anonim válasza:
Nekem meg van a Revolarise és nagyon bejön, lassan tölt és céloz de egy jó legénységgel halálos. Jó érzés 400 fölöttit lőni valaki oldalába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!