Milyen az írnányítás?
Teljesen jó FPS-ezni egy kontrollerrel (ha a kontroller normális, feltételezem eredeti PS4 kontrollered is lenne, ami tökéletes).
Idő mire beleszoksz, de nincs hátrányod, mivel mindenki más kontrollerrel játszik konzolon. Szerintem nem lesz gondod vele.
A fülessel kapcsolatban sajnos nem tudok választ adni.
Nincs PS4-em és Xbox One-m se, de volt PS2-m (van is), és rengeteg FPS játékot játszottam vele.
Illetve PC-n játszom, és van hozzá Xbox 360 kontrollerem: Szoktam vele lövöldözni.
dying megvan...nagyon jó volt,
Battlefront nincs és nem is lessz...nem vagyok oda azért amikor veszek egy tortát és adnak cserébe egy szeletett..
Mortál is jó...jó hogy jó :D erre van kitalálva :D
Egyébként nem akad...tudtommal nem is tud egy konzol akadni...habar nem értek hozzá de tapaztalat alapján minden szép és jó.
Ez nem fog akadni :D
Ne érts félre nem szar a battlefront csak elég tré hogy a 3/4 része majd dlc ben jön ki. :D majd ha lesz hasznaltba 8 ért akkor lehet megveszem.
Ja igen...mindenképp nézegesd a használt játékokat mert nagyon jó áron vannak és ugyan az mint az eredeti csak 8-10 ért vagy akár 5 ért aaa címeket vehetsz... Ill corvin console..98 náluk a ps4...ha mar most veszed :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!