Ciki az, hogy 0 RIOT pontom van?
Több milliárd embernek egyáltalán nincs RP-je, így én nem lennék túl szomorú emiatt. :)
Szerintem sokkal cikibb, ha valaki skinekért ad ki sok-sok ezer forintot. Valódi tartalomért (új pályák, kalandok, autók, stb) én is adok ki pénzt, de nincs az az isten, hogy én pusztán vizuális dolgokért valódi forintot/dollárt/eurót fizessek.
Lefogadom, aki téged leoltott, az már tízezreket perkált azért, hogy azok a pár pixeles karakterei kicsit másképp nézzenek ki, és ettől az élet császárának képzeli magát.
Heló!
Nem ciki.
Az más kérdés, hogy szerintem legalább egy jélképes összeggel támogatni azokat, akik lehetővé teszik, hpogy egy folyamatosan frissülő játékkal szórakozhassunk, ami az egyik legkiválóbb moba, nem elvetendő dolog.
Ha te kijelntheted, hogy eszed ágában sincs pénzt költeni a lol kapcsán, akkor egy másik embernek legalább ugyanennyi joga van olyanokat kommentelni, amiket írtál.
Szerintem egyik sem jó hozzállás.
Csináld ,ha ezt akarod, és gondodl így, ha ezt akarod.
Én úgy gondolom, hogy ha egy játék ilyen jó, és sokat játszok vele, akkor simán költök rá azért, hogy ezzel is támogassam őket. Jelen esetben még kapo kis valamit a pénzért cserébe. Legalább 1-2-3 ezer forintot teljes mértékben megérdemelnek.
Úgy gondolom, a "majd más költ, én nem", és a "dehogy adok nekik, tele vannak zs-vel" mentalitás az egyik legkiábrándítóbb, leggusztustalanabb, és legártalmasabb, és sokat árt a játékiparnak és a játékosoknak. Én így gondolom.
Gondold így, ha akarod.
Az én szememben egy skin vásárlása egyenlő azzal, mintha megvenném a játékot.
Értsd: Ha nincs más opció, csak a játékblei dolgok megvétele, hogy támogassa az ember az INGYENES játék készítőit, akkor ezt úgy lehet, ha vlaaki skint, icont, vagy hasonlót esz. Nem egy bonoylult dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!