Ciki lenne ha játszanék még?
Sajnálom..pedig próbálok olyan lenni mint te! Olyan helyes,sármos,jóképű,és nem utolsó sorban,okos mint TE! :(
Ne haragudj rám!
Nem ciki, én is gamer vagyok, és szerintem még sok felnőtt gamer van rajtunk kívül ^^ Plusz ez nem azt jelenti, hogy nem lehet életed játékok mellett, ez rajtad függ...
19L
"Nekünk is van szociális életünk,hát hány millió emberrel játszunk nap mint nap."
Ez kb olyan mintha kiülnék egy forgalmas helyen egy padra, egész nap ott ülnék, aztán eldicsekednék vele hogy én milyen rengeteg emberrel "találkoztam" aznap. xD
Elfojtani valamit mitől jobb? Szerintem addig csápolj rá, amíg nincs gyereked, családod, és megteheted, mert utána nem fogsz random 250 ezreket költögetni, legalábbis nem gépre. Ahogy írták mások, az arany középúton múlik minden. Nem azzal van a baj, ha valaki játszik. Miért baj, valaki szalvétát gyűjt, vagy terepasztalozik, vagy makettezik, horgászik, az autójára költi a pénzt, stb, stb. Szóval, akkor van baj, ha átbillensz a ló túloldalára. Gondolom otthon laksz még szüleiddel, nem úgy jön le, hogy barátnőddel laknál egy albérletben.
Mi babát várunk barátnőmmel, de nem érzem azt, hogy most fel kell adnom az életem, és minden sejtemmel a családra koncentrálni, magamat meg elásni a föld alá. Én is szoktam játszani még néha, de nem ész nélkül. Nálam előbb a család, barátnő, aztán a többi. Ha nem élem meg a vágyaim (ésszerű keretek között), akkor boldogtalan, frusztrált ember leszek, ami sem a páromnak, sem a gyerekemnek nem lesz jó. Az egyik legnagyobb lélekromboló az állandó önfeláldozás, önmagunkról való lemondás.
És igen, jó érzés beizzítani valami játékot, kicsit kiereszteni a gőzt, feltöltődni azzal, amit szeretek, majd folytatni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!