M. A. G. U. S. szerepjátékhoz tippek?
Figyelt kérdés
Amazon karaktert szeretnék kezdeni. Abszolút kezdő játékos vagyok. Fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá az előtörténethez. Tudna valaki segíteni benne?2016. jan. 15. 00:20
1/3 anonim válasza:
30 éve szerepjátékozom, de sosem írtam vagy kértem előtörténetet, mert rettenetes hülyeségnek tartom. Majd a játék közben kiderül, hogy ki vagyok. Hazudhatok is, vagy másnak tettethetem magam, őrizhetek sötét titkot, lehetek kém vagy áruló, stb.
Angolul százával vannak előtörténet-generáló programok és weboldalak, de magyarul nem ismerek ilyet. Olvasd el ezt:
2/3 A kérdező kommentje:
Elviekben maga az előtörténet azt szimbolizálná, hogy miben különbözök az átlagembertől. Abból derül ki, hogy mi célból kezdek el kalandozni.
Legalábbis nekem így mondták. :)
2016. jan. 15. 00:53
3/3 anonim válasza:
#2: Többek között ezért sem szeretem a M.A.G.U.S.-t: mert a kalandozó itt "foglalkozás". Más játékokban a karakterek kalandozóvá válnak, a M.A.G.U.S.-ban annak születnek, a közönséges halandók fölé emelkedő szuperhősnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!