Dota 2 tippek?!?!
Sziasztok a minap gondoltam kipróbálom ezt a Dota 2-t a LoL után sokan szidják sokan istenítik és szeretnék kérni pár tippet próbálom gyakorolgatni itt is a last hitet stb..
De nem nagyon szeretem a Carryket nem vagyok bennük jó de mégis jó lenne 1 assasin féle nagy dmg es és még ha tudtok írnátok nekem egy jó supportot is?
Az se baj ha a leges leg könnyebb már-már noob champet mondjátok
Köszönöm szépen
Jó support pl. Witch Doctor, ő könnyű is.
Nem-carry assassin kevés van, felsorolok párat, de a nagy része carry: Phantom Assassin (nagyon carry), Slark, Riki, Drow ranger.
Viszont vannak olyan herok, akikkel gyorsan, óriási burstöt lehet csinálni (főleg "AP-sok" ahogy te hívnád): Timbersaw, Lina, bár ők mindketten nagyon nehezek, és Invoker, de szerintem vele nem is érdemes 4-500 óráig foglalkoznod. Earth Spirit úgyszintén, vele egy 20-30 játék elég, hogy megértsd az alapokat, az első kb 3 játékban all-out feedelni fogsz valószínűleg, és inkább csak earlyben van jó burstje.
Hát nekem 3500 órám van benne, de igazából külön van egy olyan játékmód hogy Limited Heroes, én azt ajánlanám, pont a kezdőknek van. Ha rankedezni szeretnél, akkor 3750 MMR alatt ne pickelj carryn vagy miden kívül mást, mert az alatt csak degeneráltak vannak, akik még akkor sem fogják neked lehozni ha úgy supportolod őket mint egy profi.
Jelenleg a legerősebb support pubon Omniknight és Abaddon, ez a 2 nem is túl nehéz amúgy (Omnival mondjuk folyamatos mana hiányban leszel az elején ha nem tudod normálisan építeni). De amúgy a Dota erről szól, az első 500 órában gyakorlatilag csak tanulsz és bénázol, aztán vagy van annyi érzéked a játékhoz hogy elkezdesz fejlődni vagy pedig ugyanazon a szinten fogsz maradni kb. egész végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!