Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 rankedben mi van, ha...

Dota 2 rankedben mi van, ha valaki afkol/kilép a játékból?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy nem fogja beleszámolni, mint a normál meccseken? Vagy le fog szedni valamennyi MMR-t?
2015. szept. 23. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Leszedi az MMR-t + low priority meccseket kap, nem tudom hányat mostanában, talán 5-öt. A low priority azt jelenti hogy nem normálozhatsz és nem is mmr-ezhetsz amíg le nem játszod ezt az 5 meccset + ezekért a meccsekért pontokat sem kapsz a meccs végén.
2015. szept. 24. 00:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de rosszul írtam a kérdést, igazából a többi játékos helyzetére lettem volna kíváncsi. Azt tudom, hogy 5 perc után normál meccseken ki lehet lépni és kész, de rankedet nem tudom hogy van.
2015. szept. 24. 01:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Rankeden amint elkezdődik a hero pick nem lehet kilépni 5 perc előtt és után se, mindenféleképpen megkapja a büntetést (amit leírtam az első válaszban) aki kilép.
2015. szept. 24. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
A többi játékos konkrétan beszopja, 4 v 5-be kell játszaniuk, és ugyanúgy számítani fog a vereség, mintha 5v5-be kaptak volna ki. Ezért utálják annyira a leavereket, ha kilépsz, jó eséllyel az egész csapatodnak -25öt adsz, mert nagyon kevés meccset tudnak 4 v 5-be lehozni.
2015. szept. 24. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:

4/4 nem igaz, 4v5-ben megkapod a kilépő összes goldját+EXP-t is többet kaptok, szóval bőven van esély egy jó 4-esnek visszahozni 4v5-öt (egyszer 3v5-ben megák ellen hoztam vissza egy játékot).

És igen, aki kilép, neg. MMR-t kap, ugyanúgy azok, akik a vesztes csapatban vannak. Itt is safe to leave a játék 5 perc után, low priot nem kapsz, de losst és -MMR-t igen.

Ha first blood előtt abandonolt valaki (azaz előtte áll át a game safe to leavere), akkor nem számít, -MMR-t sem kapsz. Ezért érdemes se nem szerezni, se nem feedelni first bloodot ha van egy afkotok.

2015. szept. 25. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát az a plusz gold semmit sem jelent kb., én 10-ből 8 meccset simán vesztek 4k mmr-en, ahol valaki kilép tőlünk.
2015. szept. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!