CS:GO Skinek? Sziasztok kíváncsi vagyok arra hogy melyik skinek azok cs go ba amik jól néznek ki és viszonylag olcsók is kb 5 euró alatt.
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 23:09
1/5 anonim válasza:
Ez egyéni. Ne avval törőj, hogy másnak mi tetszik, hanem hogy neked mi. Te fogod nézni játék közben nem ők. Te fizetsz érte,nem ők.
2/5 anonim válasza:
mindenkinek más, de piacon rákeresel a ládákra, ott megnézed a kék, esetleg lila skineket, ezek többnyire ha nem stattrakosak, 5 euró alatt vannak.
3/5 A kérdező kommentje:
Az elsőnek:igen igazad van tudom ezt :D
Másodiknak:köszi már néztem egypár jó kis skint
2016. jan. 12. 16:29
4/5 anonim válasza:
Sokan a fehér-narancssárga, azaz az "Asiimov" fegyverek után érdeklődnek. Ezeket viszonylag sokan keresik.
Az arany-fekete M4-A1-re is nagy a kereslet.
De jó a kék és a lila skinek is. De ez egyén függő, hogy neked mi tetszik.
5/5 anonim válasza:
Hello!
Szerintem 100euro alatt ne vegyel skint.
Nem tudom,hogy mi a rangod,de ha már megvan minimum a serif akkor vegyél pár kést,kesztyűt,awp dragon lore t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!