5000 euro alatt kisebb, noies autok, viszonylag jo tipusuak?
vw polo,lupo,stb....
Menj fel a skout 24 re,esetleg mobil de.
Hol keresel autót??Milyen országban,hogy € ért??
Mink Németországban lakunk.Én nö vagyok,de nem szeretm a kisautókat.....
Szia.
Elsö vagyok.
Èn azért írom,mert én személy szerint nem szeretem.Jó nekem van már egy lányom,holnapra vagyok kiírva a fiammal.mink el sem férnénk kis autóban.De alapból nem szeretem.Télen is rosszabb.A nagyobb autók stabilabbak az úton,többet tudsz bele pakolni,stb....A biztosítás adó meg ugyan annyi.
5000€ ért már jó autót tudsz találni.Mink most vettünk 5,500€ ért családi autót VW sharan.1,9 TDI.Igaz 6500re tartották,de a férjem lealkudta.....
Merre laktok?
Egyedül lenne az autó csak neked??
En Romaniaban lakom, de Nemetorszagbol hoznak nekem az autot. Ismeroson keresztul.
Igen, csak nekem kene. Elso autom lenne.
Én ajánlottam a BMW-ket.
Azért ne vegyél kis autót, mert mihelyt kiérsz a városból szörnyű lesz.
Az úttartásuk szar, mert magasak és keskenyek, "virsli" gumikon gurulnak, veszélyesek (képzeld csak el mi marad egy Ford Ka-ból ha ütközik egy Mercivel..) mivel kis motor van bennük, ezért városon kívül ha mész valahova nagyon kell pörgetni hogy menjen akárcsak 100-at tartósan és akkor piszkosul meg tud emelkedni a fogyasztás. Ha vennél inkább egy olyan BMW-t amit mutattam, akkor azzal városon kívül 7 liter körül elmegy ha nem állatkodsz vele, hosszú úton 6 elég neki.
Városban ha normálisan mész 8 liter, és biztonságos, kényelmes, klímás, jó az úttartása, megbízható, és mégiscsak BMW.
____
Válaszolónak:
Az az állólámpás merci nagyon kéne nekem. Az a W115 ugye? Olyan volt a Csikósnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!