Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a francért lett ilyen a CSGO?

David134 kérdése:

Mi a francért lett ilyen a CSGO?

Figyelt kérdés
Az új rangrendszer egy kalap szar.Nova4-ről estem vissza Silver Elitre. Haveromat Globalból dobta le sherifre de úgy hogy winelt.Most komolyan ez miért jó hogy elcseszik ilyennel a játékot?

2016. jan. 10. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Túl sokan kerültek be olyan rangba, amibe nem voltak valóak, és most egyenlítődik ki a rendszer. Mindenkit ledob arra a szintbe amibe életszerűbb, hogy tartozik. A meccseket továbbra is úgy válogatja össze a rendszer, ahogy eddig.

"We did initiate a slow shift of the Skill Group boundaries recently, due to an increase in players and a substantial upward drift over time in the skill groups distribution. While this won’t impact the quality of your matches (you are matched based on an underlying rank value and not the visible Skill Group), many players will experience a change in their Skill Group as the distribution returns to a bell curve centered approximately at Gold Nova 4. We also shipped a recent update that will automatically monitor and maintain consistency of the players skill groups distribution. That should eliminate the need to make such disruptive boundary adjustments in the future."

2016. jan. 10. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Pl. nekem nem cseszték el a játékot, mert magasról teszek a rangokra.

Mikor újratervezik egy játék rangrendszerét, törvényszerű, hogy átrendeződnek a helyezések is. Attól te nem leszel rosszabb játékos, hogy a Valve átsorolt egy másik osztályba. Ha te csak a rangokért játszottad a játékot, azonnal hagyd abba.

2016. jan. 10. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért is számít,hogy hol vagy? Játszol és kész. 3-4 valódi rang van.

1. Pub huszár.

2. Aki már csapatban van és kisebb versenyeken részt vesz.

3. Aki már lanokra is jár és nem csak a magyarra...

4. A top csapatok.

A többi rang nem számít.Mindegy, hogy silver vagy global ugyan úgy egy ember aki ül a gép előtt és játszik a többi random ember ellen.

2016. jan. 10. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért ez nem így van.

[link]

MM elég durva kép alapján :d. Egyébként, nem értem, hogy hogyan tudja elcseszni a játékodat az, hogy kisebb rangon játszasz.

2016. jan. 10. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Jó néhány ismerősöm van, akiket a CS:GO-ból, LoL-ból semmi más nem érdekel, mint hogy minél magasabb legyen a rangjuk. Nem tudom kiszedni belőlük, miért jobb nekik a felsőbb kategória.
2016. jan. 10. 20:01
 6/6 anonim válasza:
Azert akar mindenki feljebb kerulni hogy ertelmesebb emberekkel tudjon jatszani es elvezhesse a jatekot mert kisebb szinteken tobbet ragelnek az emberek engem az hajt csgoban hogy normalisan lehessen kommunikalni a csapattal es meg azert hogy nyerhessek hogy killelhessek mert jo erzes ha ellovok valakit es ehhez egy csapat kell akik nem osszevissza rohangalnak a palyan nem blokkoljak egymas nem basztatnak mindenkit persze lehet elvezni igy is a jatekot de csak akkor ha 5en vagytok csapatban es megbeszelitek hogy most funoltok amugy meg nem kell elbaszni a csapatod jatekat es kis szinten tul sok olyan ember van akinek valamiert ez a celja. A kerdezonek pedig ha ert angolul akkor ajanlom Nickbunyun derank videojat tudom ajanlani ha erdekli ez az egesz amugy szerintem fair modon jartak el a valvesok igy kevesebb a noob mar novaban is!!!!
2016. jan. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!