Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lett divatjáték?

Miért lett divatjáték?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű kérdés:

Miért lett divatjáték a GTA San Andreas és a CS:GO?

2015. dec. 28. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert jók?
2015. dec. 28. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk a GTA SA pont nem lett annyira divatjatek, nem tudom honnan veszed. Az, hogy irtak ra egy multiplayer MOD-ot, nyilvan sokat dobott rajta, de hogy divatjatek lenne...
2015. dec. 28. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:

cs:go-nál jó volt a hirdetés, emellett az elején mocskos olcsó volt a játék 1-1 leárazáskor (én pl 80 centért vettem kb 11 euró helyett). A játékban magák a körök gyorsak, nem kell feltétlenül 4 óráig ott ülnöd, ha 10perced van 10 percig játszol. Grafika sokat dobott rajta, énpl cs 1.6-ot a csalók mellett a grafika miatt nem játszottam, cs:goban több mint 700 órám van.

San Andreas meg mondjuk pont nem divatjáték, de az androidos verzió miatt felkapták.

2015. dec. 28. 18:26
 4/7 anonim válasza:

/EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!/

/--------------------/

Mert a CS:GO-hoz nem kell ész, csak gyakorla

Mert a GTA-ban te vagy az isten.

2015. dec. 28. 18:43
 5/7 anonim válasza:
*gyakorlat
2015. dec. 28. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Leginkább arra gondoltam, hogy sok olyan játékos lett, aki egy kicsit sem ért a játékhoz, hülye kérdéseket tesz fel fórumon/facebook csoportokban, meg néhányuknak jókora pamacs van a fejükön.
2015. dec. 28. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

A San Andreas nem igazán divatjáték.

A CS:GO esetében pedig aktívan azzá formálták. Behozták ezt a skines idétlenséget, ládanyitogatást, szinteződést, stb. Ez felszívta a Pistikéket.

2015. dec. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!