Az új CS:GO rangrendszer hogyan működik?
Régen (nagyobb rangon) nyertem 4-5 egymás után viszonylag rossz is volt a stat és most kisebb rangon 7-t nyerek zsinórban 1-t bukok és ledob.
Ráadásul én vagyok az 1. mindig 60+pont. Emiatt leestem 7 rangot :(
Az új rendszernél csak és kizárólag a nyert és vesztett köröket nézi a rangok alapján. Például, ha nálatok mindenki master guardian 1, az ellenfél meg mind nova 4, a gép szerint 10:16-ra kell kihoznotok (nyeréssel) a meccset. Ebből kifolyólag 1 vesztett körért több pontot von le, mint 1 nyert körért. Ha te pl 14:16-ra nyersz, akkor is ledobhat, hiszen 10:16 körül kellett volna nyernetek. Viszont ha a gép szerint ki keleltt volna kapnotok mondjuk 12:16ra és ti nyertek, akkor több pontot nyersz, mert 1 nyert körért alapjáraton többet adott.
Az élő pontot (elo pont) te nem látod, csak a szerverek rögzítik.
Régebben a gyilkosság/assist/halál/mvp szintet nézte, ezt eltörölték. Vagy együtt buktok vagy együtt juttok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!