Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ban mi az új rangrendsze...

Mikoke kérdése:

CS:GO-ban mi az új rangrendszerről a véleményetek?

Figyelt kérdés
mert én addig nem játszom a játékkal amíg vissza nem hozzák a régit (dupla kala voltam 6-ot nyertem nem dobott fel sheriffbe, 1-et vesztettem ledobott mg2-be ott nyertem 3-at vesztettem egyet ledobott mg1-be)

2016. jan. 1. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Véleményem?

4 nyert meccs lem-ek ellen dmg-ben, semmi, 1 lose le-k ellen mge-be dobott vissza, 8 nyert meccs dmg-k ellen semmi, 1 lose dmg-k ellen mg2, 6 nyert meccs dmg-k ellen semmi, 1 újabb lose mge-k ellen és mg1.

Köszöntem szépen a valve-nak, nem kérek belőle. A kisaccom feljebb van rangban, mint a fő.

2016. jan. 1. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
és hozzá teszem minden meccsen 50+ pontom volt, leglaább 4-gyel több killem, mint halálom (a vesztes meccseknél is).
2016. jan. 1. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Aki nem erti ennek a matematikai hatteret, annak nem is valo ez a jatek. Nem fogtok hianyozni.
2016. jan. 1. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Matematikai hátteret nézve, a nyert és vesztett köröket nézte a rendszer. Ha nyertél 1 kört, élő pontot kaptál, ha vesztettél, akkor levonta az élő pontot. A gép dobott számot, hogy szerinte kb milyen eredménnyel kellett volna zárni (pl 9:16-ban a rangok alapján). Ha ennek ellenére mondjuk 14:16 lett, akkor kevesebb pontot kapott az egyik csapat, míg kevesebbet vont le a másiktól.

Ez volt a régi normális rendszer.

Ezt sikerült teljes mértékben szétbarmolni. De mivel te olyan nagy professzor vagy, szívesen meghallgatunk, hogyan is működik szerinted az új rendszer értékelése és a ranking jelenleg.

2016. jan. 1. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

A jatekosok eloszlasa ELO rank szerint a normaleloszlast koveti (haranggorbe). Ennek a harangnak a kozeppontja eddig szabadon mozgott, az utobbi idoben erosen felfele tolodva - ezt allitgattak be KEZZEL idonkent a Valve alkalmazottai.

Most korrigaltak, majd elesitettek az automatikus rendszert, ami a legtobb jatekost (a haranggorbe kozepet) a NOVA 4 szintre teszi.

Most mar kb. igy fog kinezni a jatekosok eloszlasa rank szerint:

[link]

2016. jan. 1. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért picit nevetséges. 45. versengőnél visszaszereztem a Nova 1-et. Most tartok 72. nyert versengőnél (átlag 7 MVP,csapatelső,70 pont körül,legtöbbször eléggé nagy előnnyel nyertünk) és még mindig nem dobott fel Nova 2-be.
2016. jan. 2. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!