Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO rankrendszer ennyire el...

CS:GO rankrendszer ennyire el van rontva?

Figyelt kérdés
3 hónapig küszködtem Silver Elite Master-ből, hogy földobjon Nova 1-be. Végül sikerült, de úgy, hogy a Nova 2 barátomat és a Nova 3-akat is meg bírom ölni. Mindegy, nagyon örültem. Erre 2 nappal később nyerek 1 meccset, utána 16-2-re nyerek, majd 16-1-re kikaptam és ledobott Silver Elite Master-be. Mondom jól van, de már majdnem agyfrászt kaptam. Most azért játszottam, hogy végre feldobjon, most voltam a legjobb formámban, de a csapat nem volt valami jó. 16-8-ra kikaptam, és lásd csak, ledobott Silver Elite-be. Silver Elite kb. 4-5 hónapja voltam, amikor még nem is tudtam játszani, akkor vettem meg a játékot. 5 perc telt el ezóta, de annyira felidegesedtem, hogy kiírom ide ezt. Na, de az lenne a kérdés, hogy ennyire rossz a rangrendszer CS:GO-ban és ne játsszak vele, vagy majd sokkal jobb lesz a rangrendszer, vagy próbáljak ki más játékot. 1 hét múlva kapok számítógépet, újat, amin kb. minden mai játék el fog futni! A pénz a játékért nem számít, ha jó a játék, meg fogom venni mindenképp. Legyetek szívesek írjátok le a véleményeteket! (csgo folytatás/abbahagyás; vagy új játék, és ha igen, mi)

2015. dec. 17. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amit én: élvezd a játékot, és tegyél magasról a rangokra.
2015. dec. 17. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézd, lehet hogy a Cs:Go rankrendszer nem a legjobb, de ha silver elite vagy, akkor ezt inkább arra kellene fogni hogy meglehetősen rosszul játszol, és nem a rendszerre. Én kb. sosem játszottam lövöldözős játékokat, egy fos irodai egerem van, laptoppal, és még úgy is Master Guardianba dobott be 60 óra után, pedig csak fedeztem a társaimat meg gránátokat dobáltam. Szerintem ha már minimálisan tudsz célozni, normális fegyvereket veszel, meg ismered a mapokat amit játszol, akkor közelében sem kellene hogy legyél a Silvernek. Először ezt tedd meg, és utána kezdd el a rankrendszerben keresni a hibát.
2015. dec. 17. 19:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt fogom tenni amit az 1. válaszoló írt, mert a mapokat szerintem ismerem.
2015. dec. 17. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ha keresel egy neked tetsző main játékot amit a játékkal eltöltött időd felében használsz. Azon kívül meg veszed azokat amik tetszenek és kikapcsolnak.
2015. dec. 17. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne játsszál rangrendszeres játékkal, ha neked csak a ranglétra mászás számít. Egyébként meg ha van 1-2 ranggal nagyobb haverod, akkor nevetségesen egyszerű a felfelé menetel.
2015. dec. 18. 00:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Van haverom, de így sem egyszerű. Engem nem zavar a rangom, de másokat igen. Nem hajlandó a 30 barátomból senki se játszani velem, kivéve 2 ember. Ezek közül is az egyik most lett Nova 1, akiről már meséltem. Most reggel dobta le, együtt játszottunk. Képzeljétek, a Nova 3 barátja nem akar vele játszani! :D
2015. dec. 19. 18:46
 7/10 anonim válasza:
A cs:go a rangod a győzelmek és az mvp-k alapján számolja.. Én ma 2 RANGOT ESTEM (2 vereség), pedig 30+ kill, kevesebb mint 10 halálom volt.. Ha pl minden körben lesz 2 killed és pl 3 körönként halsz meg, de sosem te leszel az mvp és vesztettek akkor rangot esel.. De kit érdekel a rang.. Csomó profi tge is mondja, hogy sosem a megfelelő rangba fog bedobni.. Ez van. Élvezd, hogy darálhatod a silvereket.
2015. dec. 19. 20:05
 8/10 anonim válasza:
Nem a rangod miatt nem játszanak veled, az biztos.. Senkit nem érdekel a rang.. Meg az mindegy, hogy egy nova1 meg tud ölni egy nova3-at. Egy Silver I is meg tud ölni egy (The) Global Elie-t.. Csak nem jellemző.
2015. dec. 19. 20:09
 9/10 A kérdező kommentje:
LOL! Jobban játszottam most, mint amikor Nova 1 voltam, 16-14-re kikaptunk, de volt 6 MVP-m, TOP 1 voltam, és ezt figyeljétek: SILVER IV Most döntöttem el, hogy az életben nem játszok ezzzel a játékkal. Silver IV akkor voltam, amikor megvettem a játékot. Bár akkor is egyből Silver Elite-be dobott, de utána pár hónappal leestem és utána pedig feljöttem Nova 1-ig, és akkor most visszadobott az elejénél is kisebb rangba. Kezdhetem még előbbről, mint először.
2015. dec. 22. 10:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Jah, és több, mint fél éve vettem meg a játékot.
2015. dec. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!