Brandon41 kérdése:
A World of tanks-ben szerintetek jó a maus? és szerintetek melyik a jobb e100 vagy maus?
Figyelt kérdés
én szerintem az e100 a jobb mert sokkal jobb páncélja van mint a mausnak.Szerintem a maus az rossz mert nagy,lassú és kaki páncélja van,igaz az e100 is lassú de annak sokkal jobb páncélja van. én e5-tel ap-val belőttem a mausnak a torony frontját,meg a maus oldal páncélja egyenes míg az e100nak ottvan az üreges pácélja és a tornyát sem lehet belőni ap-val max a td-k pl halálcsillag,jgdpze100 talán e3,e4,obj-ek,foch2016. jan. 8. 22:38
1/27 anonim válasza:
tortenelmileg mindket tanknak ugyanaz a tornya, szoval ha az egyiket be lovod akkor a masikat is be kell.
plusz a mausnaj jobb a pancelja
2/27 anonim válasza:
E-100 vékonyabb de jobban döntött,lövege pedig messze jobb mint a Mausé.
3/27 anonim válasza:
World of Tanks-ról beszélünk, fölösleges történelmi adatokra hivatkozni.
4/27 A kérdező kommentje:
De az a különbség az e100 és amaus tornya között hogy a maus-é szar 258-as pennel belehet ütni ott az egyenes résznél. A maus tornyának a kialakítása kicsit ilyen hengeres.Az e100 tornya 250mm-es de 30 fokkal bevándorlónknak döntve úgy hogy 289mm effektív páncél vastagsága van + ha még elforgatjuk akkor már alig lehet belőni
2016. jan. 9. 10:04
5/27 Object 416 válasza:
A Maus viszont lényegesen gyorsabb és a Mausnak sincs rossz lövege,Az E100 1vs1 csatákban jó,Mig a Maus 1vstöbb csatában jobb.
6/27 A kérdező kommentje:
biztos hogy gyorsabb az e100-nál? mennyi is a mausnak a végsebessége?
2016. jan. 9. 17:56
7/27 anonim válasza:
Sztem a lövés gyorsaságra gondolt. A Mausnak megvan a maga játékstílusa. Mivel hátsó tornyos és a páncélja is nagy városi csatákban lehet vele sorozni mindenkit.
8/27 Object 416 válasza:
Nem csak hogy gyorsabban lő,hanem egyhelyben gyorsabban fordul meg a mausnak 9másodperc kell,az E100 11 másodperc kell.
9/27 Object 416 válasza:
Hülyeséget mondok,a Maus sokkal lassab,de viszont a Mausnak jobb az ágyuja(nagyobb az átütése és gyorsabban ujratőlt) és a Mausnak jobb a páncélja.
10/27 anonim válasza:
A Maus túl lassú, a dmp-e szar. Egy boxzsák. Az E100-ból többet ki tudnak hozni a hozzáértők. Ezért van használnak több E100-t mint Maust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!