Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of warcraft DK-kezelése?

World of warcraft DK-kezelése?

Figyelt kérdés

Amikor legelőször wow-oztam ''elvarázsolt,, az ,hogy tud 20-30k-t ütni catában ,de rá kellet eszmélnem ,hogy majdnem minden kaszt jobban megy mint ez. :/

Most pedig mikor fullos szinten vagyok ,minden cuccom ezen a karin van (mountok stb... stb... stb...) nince kedven másik main-után nézni. Most van kb 1 éve az ,hogy wow-ozok és azóta kb 4-hónapot dk-ztam ( ennyi idő alatt jó ha 300 killem megvolt vele bg-n ,míg a rugómmal volt 1 hónap alatt a geareléstől számítva kb 900 killem). Gondoltam talán esélyesebb lennék ,hogyha valaki tanítana ,de nincs aki rá érne...... ezért ha valaki adna tanácsot örömmel venném! :)

2015. okt. 4. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Icy-veins guide-ok... feltéve ha eredetiről van szó.
2015. okt. 4. 22:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát sajna tauri ami lehet ,hogy egészen sokat nyom dk téren a dolgokba mivel azt hallottam ,hogy az a taurin eléggé bugos.
2015. okt. 4. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Mountok Account-Wideok.... amúgy a DK egy elég egyszerű kaszt, wotlk-cata-mop-ban végig DK volt a MAinem, szinte unalmas.

Icy veinst én is ajánlom. Amúgy PvP-re kell csak? Mert a Frost DKnak brutális burstje van pvpre...

2015. okt. 4. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
A PVE igazán messze áll tőlem de majd max ét talentelek. Ja PVP-lenne az igazi cél és a frostot igazán értem mert a 4 ből 3-at azon vittem.Olyan gearben ami nem tesco value elég jól megy a frost csak kb hasztalan 1v4-ben mert tauri nem szokás az allinak csapatban menni....
2015. okt. 4. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Na ha catában vagy, elvielg a tauri ott van akkor ajánlom az Unholy DK-t, én anno azzal toltam, brutális mit visz dotokkal, és egész tankos is.
2015. okt. 4. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Mégis mikor joinolsz te BG-re? Azért utáltam meg a catás pvp-t, mert csak az alli nyert akármikor joinoltam. A facebook csoportokban büszkén posztolták a nyáron, ha egyszer a Horda nyert. Ha meg fejlődni akarsz, akkor nagyon sok catás guidot találni a neten, ne mástól várj személyes oktatást.
2015. okt. 4. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben ,meg értettem!
2015. okt. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!