Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeritek ezeket a NES (sárga...

Ismeritek ezeket a NES (sárga kazettás Nintendo copy) játékokat? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Keresek néhány elég régi játékot. Tizensok éve a falusi búcsuban vettem egy NES játékgépet, és hozzá pár játékkazettát. Sajnos a mostani TV-mre nem tudom már rákötni a konzolt, ezért nem tudok utánanézni ezeknek a játékoknak. Ha valaki tudna valamelyikről valami információt, gondolok itt pl. a címére, az válaszoljon kérem! Nagyra értékelném! Itt van néhány, amit keresek:

-Egy érdekes kis oldalnézetes játék, az elején egy háztetőről indulhattunk el, 3 karaktert lehetett választani, egy zöldruhás pisztolyos csávót, egy szakállas, kissé zsidó kinézetű szintén pisztolyos fickót, illetve egy szamurájt. Jöttek az ellenfelek, le kellett győznünk őket, voltak bossok, felvehető cuccok (éjjellátó szemüveg, bomba, bilincs (ami nem tudom mire volt jó)) Nekem a kazettáján Robin Hood szerepel, de utánanéztem, és semmi köze hozzá

-Egy Mario-ra hajazó kis fickóval kellett bejárni a pályákat, lemenni a csatornába, voltak vízesések, ellenfelek, és egy fura nagydarab kékruhás, keménykalapos ürge is üldözött

-Egy felülnézetes űrhajós-lövöldözős játék, rengeteg pályával, a szintek között be lehetett vásárolni egy menüben, fel lehetett szedni power upokat, amivel újfajta tüzelési módok nyíltak meg.

-Egy robotos-harcolós játék, valami jövőbeli környezetben. Lehetett ököllel, fegyverrel harcolni, voltak bossfightok, felvehető cuccok, és emlékszem, az egyik főellenfél egy zöld kiborg-szerű valami volt, akivel egy teherliftben vagy miben kellett megküzdeni többször is

Egyelőre ennyi, ha eszembe jut még valami akkor kérdezek még.

2016. jan. 5. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudom, már régi, kérdés, de hátha hasznos lehet.

Miért nem töltesz le laptopra egy nintendo emulátort és kötöd rá azt a TV-re? Ezer nintendo játékkal játszhatsz!! :) Nekem is így van meg az összes, amivel valaha játszottam gyerekkoromban... Fantasztikus élmény, hogy így 20 évvel később is van rá mód, hogy elmerüljek bennük! :) Még a Nintendo gépünk is megvan, de már hiába fújkáljuk a kazit, a gépet, nem működik... :/ Így keress rá a neten: nintendo nes emulator, a játékokra pedig így: nintendo nes roms. Kellemes nosztalgiázást! :)

2016. dec. 6. 03:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Azóta se találtam meg az első játékot, amit említettem :/

A kisgépet rákötöttem egy régebbi tv-re amit itthon találtam, de annak a játéknak a neve nem szerepel angolul a programban csak japánul, amit nem igazán értek. :(

(egyébként érdekes, hogy lassan egy éve írtam ki a kérdést, mintha csak most lett volna :D )

2016. dec. 6. 16:59
 13/15 Krisipoke ***** válasza:
És mit ír japánul? Vagy nem betűkkel van írva? Mindenesetre ha dobsz pár képet, szerintem elég könnyen meg tudjuk mondani, hogy mi a játék címe. Lehet egyébként hogy hivatalosan csak Japánban jelent meg, és nem is lesz neki angol címe.
2016. dec. 11. 19:56
 14/15 anonim válasza:
Rayban the third (valószínüleg)
2017. aug. 7. 16:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Na végre, hogy meglett. Ezer köszönet, már azt hittem senki sem tudja mi lehetett ez :D
2017. aug. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!