Három NES játék címét keresem. Vagy bármilyen információt róluk. Kötelező kérdőjel:?
Ezeket kínai, utángyártott, sárgakazettás NES klónokon játszottam, úgyhogy lehet, hogy backport, vagy a spriteok meg lettek változtatva, és valószínűleg csak japánban lettek kiadva. Mindent leírok ami eszembe jut.
Első:
>főcímképernyőn egy ehhez hasonló, barna(?) maszk van: [link]
>főhős egy gyerek aki ezt a maszkot viseli
>fegyver egy szürke madár(sas?), ami powerup hatására piros lesz és messzebb repül
>másik powerup egy pogo stick(ebben nem vagyok biztos)
>első pálya tengerparton kezdődik, ahol a változó vízszint képzi az akadályt
>első ellenfél egy zöld... valami(talán humanoid, emlékszem, hogy vadásznak hívtam)
>van egy olyan pálya, ahol léggömbb/madár(léggömb biztos volt, lehet csak az ellenfelek használták) segítségével kell repülni
>magára a kazettára Felix the Cat volt írva, képek alapján nem ezt módosították azzá, amivel én játszottam
Második:
>főhős egy harcos, később összeszed egy mágust(talán opcionális)
>harcos spriteja sárgásbarna, felszerelése egy kard és egy pajzs, a pajzs a Zelda 2-höz hasonlóan működik(mindig ki van tartva, kivéve támadás közben)
>harcos ugrása vagy Castlevaniahoz hasonlóan irányíthatatlan, vagy Contrahoz hasonlóan írányt lehet változtatni, sebességet nem, és megállni sem lehet
>mágus spriteja kékesfehér, sárkány(talán) boss után válik használhatóvá
>képes dupla ugrásra(talán lebegésre is)
>alaptámadása rövidtávú (gömb ami gyorsan eltünik, fele annyit sebez mint a harcos támadása)
>spellhasználat azt a csíkot csökkenti, ami a harcost valamilyen módon erősebbé teszi(fogalmam sincs ezt hogyan teszi)
>első pálya egy sötét erdő(talán)
>4in1 kazettán volt, egyik játék ugyanarról a kazettáról a Super Spy Hunter
Harmadikról csak annyit tudok, hogy a főhös egy feketehajú gyerek, fegyver egy kard, és lehet kutyát segítségül hívni.
Mindhárom játék platformer.
Igen, én is látom, hogy van nickneved, de én megszoktam, hogy mindenkit anonként szólítok meg.
A Yo! Noiddal kapcsolatban pedig ugyanazt teszem, mint a Ninja Cop Saizounál, vagy az Akumajou Densetsunál; letöltöm a lehetőleg lefordított eredetit és nem veszek tudomást a lokalizált változat létezéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!