Egy régi sárga kazettás játékot keresek, emlékszik rá valaki? (részletek lent)
Ez a kérdés főleg az idősebbek felé irányul, akik még emlékeznek a régi sárga kazettás játékokra, nemrég eszembe jutott, hogy volt egy, amivel órák hosszat le tudtam kötni magam, és gondoltam megkeresem, hátha még bír ugyanezzel a tulajdonsággal.
Egy ninjat irányítunk a játékban, és meglepő módon egy nőt kell kiszabadítani, eközben természetesen ellenséges ninják támadnak minket, akiket le kell győznünk, oldalnézetes játékról van szó, először erdőben kezdődik, majd a későbbi szinteken épületek belsejében is haladunk, az egész egyenes irányú balról jobbra haladunk, nem lehet visszafordulni, nincs több irány. Amire még emlékszem az, hogy fel lehet ugrani a fákra. Tudom, hogy nem túl sok, de nézzétek el nekem, nagyjából 10 éve játszhattam vele utoljára.
Olyan elkeserítő, hogy az összes ilyen Famicom és NES kérdést állandóan levadásszák előlem szinte azonnal. :D
Mindenesetre valóban a Legend of Kage lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!