Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy régi sárga kazettás...

Egy régi sárga kazettás játékot keresek, emlékszik rá valaki? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Ez a kérdés főleg az idősebbek felé irányul, akik még emlékeznek a régi sárga kazettás játékokra, nemrég eszembe jutott, hogy volt egy, amivel órák hosszat le tudtam kötni magam, és gondoltam megkeresem, hátha még bír ugyanezzel a tulajdonsággal.

Egy ninjat irányítunk a játékban, és meglepő módon egy nőt kell kiszabadítani, eközben természetesen ellenséges ninják támadnak minket, akiket le kell győznünk, oldalnézetes játékról van szó, először erdőben kezdődik, majd a későbbi szinteken épületek belsejében is haladunk, az egész egyenes irányú balról jobbra haladunk, nem lehet visszafordulni, nincs több irány. Amire még emlékszem az, hogy fel lehet ugrani a fákra. Tudom, hogy nem túl sok, de nézzétek el nekem, nagyjából 10 éve játszhattam vele utoljára.

2015. nov. 28. 04:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ninja Gaiden?
2015. nov. 28. 06:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2015. nov. 28. 07:23
 3/5 anonim ***** válasza:
The Legend of Kage
2015. nov. 28. 07:53
 4/5 anonim válasza:
Legend of Kage :)
2015. nov. 28. 07:55
 5/5 Krisipoke ***** válasza:

Olyan elkeserítő, hogy az összes ilyen Famicom és NES kérdést állandóan levadásszák előlem szinte azonnal. :D

Mindenesetre valóban a Legend of Kage lesz.

2015. nov. 28. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!