Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a CS:GO-t?

Megéri megvenni a CS:GO-t?

Figyelt kérdés
Csak mert a CoD ban az SD gamemode szinte ugyan az főleg ha klán vs klánba megy... nem túl felkapott ez a CS:GO tényleg ennyire jó?

2016. jan. 3. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Osztom az észt a reddotról mert én szeretem ha lehet egy fegyverrel célozni és nem csípőből kell lőni mint a rambo. Az h esport meg minden hercehurca azért van mert a játék végtelenül egyszerű. A hülye is belejön pár nap alatt, megtanulja mi hogy megy. Ezzel nincs is baj csak nem értem mire fel ez a nagy istenítés :D Mellesleg javaslom hogy próbáld ki az airsoftot. Megnézném hogy a csípőből lövéseddel mire jutnál :D természetesen fekete BBvel hogy ne lásd a golyó útját. Mert ugye Csben sem látod.
2016. jan. 4. 20:47
 12/16 anonim ***** válasza:

A celkereszt nem zavar a kepernyo kozepen?:D

Akkor en meg a recoil tanulmanyozasat ajanlom. Nyilvan az airszoft nem fog annyit visszautni mint egy rendes fegyver, de hogy nem a sprayandpray megy mint codban, abban biztos lehetsz.

A red dottal meg arra akartam utalni, hogy az a valosagban kegyetlenul pontatlan lenne nagyobb tavolsagon. cs-ben ez a celkereszt miatt ki van hagyva, codban pedig egyszeruen figyelmen kivul hagytak.

Akkor elmondom, hogy azert ez lett esport, mert van egy normalis skill-curve. Nem leszel rogton global ha tudod hasznalni az egeret, a fejlodes folyamatosan lehetseges, nagyon magas szintre.

Amugy nem akartam emliteni, de lattad hogy van cod tornament?:DD Biztos azert olyan a szinvonal, mert nehez elsajatitani a jatekot.

2016. jan. 4. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Amm itt egy videó arról, hogy a videós szerint miért nem esport a CoD. (Eltekintve a 4. résztől)
2016. jan. 5. 06:40
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Itt a videó, csak éppen linket nem adtál hozzá.
2016. jan. 5. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem zavar a célkereazt mert nem használom :D Csben tudtommal nincsenek akkora távok h a reddotnak gondot jelentsen ;) míg egy battlefieldben hatalmas pályák vannak és ott van lejtése is a lövedéknek. Codban szintén nincsenek nagy távolságok. egy rendes airaoft fegyó 40-50 méterea távon eltalálja a test alakot. Egy igazi fegyverrel ez a távolság sokkal nagyob. Csben mint mondtam nincsenek nag, eget rengető távolságok így ha a reddotot párosítjuk a valósággal és ehhez hozzá adjuk a cs távolságait akkor is simán működnie kellene az elméletemnek :D az airaoftot csak a célzás miatt hoztam fel, a visszarugás szinte minden fpsben benne van ahogy a fegyver szórása is. De am felesleges vitáznunk, neked ez jön be nekem meg amaz :D kinek mi jön be. :)
2016. jan. 5. 16:09
 16/16 anonim ***** válasza:
*Néha nem érzékeli a ctrl+c-t. https://www.youtube.com/watch?v=FbU9IVJdvXE
2016. jan. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!