Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri már megvenni a DayZ-t,...

Megéri már megvenni a DayZ-t, vagy még mindig érdemesebb várni, az igazi játék élmény kedvéért?

Figyelt kérdés
Köszi a választ! :)

2016. jan. 3. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

3 és fél éve Early Access Alpha állapotban van, és semmi kilátás arra, hogy valaha is eljut a bétáig, nemhogy a megjelenésig! Nemrég kivették a zombik 99%-át, mert nem bírta a rendszer. Egy zombi-túlélő játékból kiveszik a zombikat!

Egy barátom odavan érte, szerinte ez a világ legjobb játéka, blablabla. Nézem, ahogy játszik: suhint egyet a baltával, az ellenfél eltűnik, aztán 5 másodperc múlva 10 méterrel odébb megjelenik sértetlenül. Egy nevetséges, bugos szemétdomb az egész.

2016. jan. 3. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el. A DayZ- pusztán azért nem lőtték le, mivel baromi sok pénz vissza kellenne fizetniük a készítőknek. Sokat elmond a projektről, hogy a srác, aki anno kitalálta az Arma 2-s DayZ-t, hogy ott hagyta a projektet. Lényegében tipikus iskola példája, hogy miért kell jól meggondolni az Early Acces vásárlást.
2016. jan. 3. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

arma 2 dayz sokkal jobb bár az is elég bugos tud lenni :D kicsit gagyibb: unturned. ingyenes, nincs nagy gépigénye. magyar szerók között eddig nem sok jót találtam, sok tele van kis fiatal kölökkel akik sírnak a mikrofonba vagy keménykednek a játékban és lelőnek ÚGY HOGY TE PUCÉR VAGY ÉS NINCS NÁLAD SEMMI. ezért nem is nagyon barátkozom másokkal. vagy elkerülöm a többi játékost vagy megölöm mielőtt észrevenne. cuccokat általában nem lopom el, meghagyom hogy más felvegye vagy az akié volt. ennyiből jobb arc vagyok :) eddig összesen 2 azaz 2 emberrel haverkodtam össze. mindkettőnek hasonló volt a játékstílusa mint nekem. lopakodás 1000el, zöld ruci, távcsöves fegyó a sniperkedéshez. az egyikkel chaten dumáltunk aztán véletlen összetalálkoztunk és együtt mentünk tovább. az nagyon jó volt :) nem öltük meg csak azokat akik nagyon vandálul játszottak. magyarul felszólítottuk őket h tegyék el/le a fegyvert de csak nekünk támadtak v. elakartak ütni stb. nem tudtak minket kinyírni :D a srác am pályákat csinál a játékhoz. a másik srác nagyon szövetségre akart lépni velem (chaten beszéltünk) de nem akartam.. aztán vhogy csak megtalált mert mondtam neki h kb hol vagyok. meghallotta a lövéseimet és utána megtalált de összefogtunk. vele is jót játszottam :D próbáld ki, kell egy kis idő míg belerázódsz de a lényeg hogy ne idegesítsd fel magad mások hülyeségein.

van ahol az adminok rendesek. én már úgy ahogy összeguberáltam egy jó felszerelést, az admin odajött h megnézze. mondtam hogy "igen, elfogadom a fegyvered :D" erre ő szó nélkül az összes!!! felszerelését eldobta nekem. odajött a másik és az is :D 2ét nagy adag cucc hevert a lábam alatt azt se tudtam mit vigyek magammal. persze ez kib* aszás a többi játékossal mert engem ezzel feltuningoltak de hát na.. nem árt ha néha kivételeznek. az viszont mondom zavaró ha a kis 10en éves p*csök menőznek mert jobb a cuccuk. az egyik gyerek rendőrnek vallotta magát (nem is volt RP szeró na mindegy ő mindenáron rendőr akart lenni xD) és felszólított h dobjam el a fegyóm ami nem is a kezemben volt hanem a hátamon, a földön lévő cuccok között turkáltam kaja után. jött a kis haverja is. visszaszámoltak és lelőttek.. ez mi ez már? fegyver nélkül zombik ellen mivel védjem meg magam? vagy mások ellen mit használjak? a 2 szép szemem? kicsesztem velük, a szép kis kerítéssel körbevett házuk kerítésébe belehajtottam kocsival, addig ütöttem a kocsit míg fel nem robbant. a zombik csak úgy özönlöttek be a kerítésen :D még párszor vissza mentem és megöltem őket aztán azt a szervert hagytam is mert az admin is kb azon a szinten volt mint ők.. bocs hogy regényt írtam de tényleg jó kis játék, ismerősökkel összefogva mégjobb. arma 2 dayzvel még nem sokat játszottam, nekem egyszerűen túl nagy a pálya és hasonló a szitu mint unturnedben- hiába vagy teljesen "csupasz" tehát nincs nálad semmi, lelőnek. vagy befoglalják az olyan helyeket ahonnan normális fegyvert lehetne szerezni. a zombik itt nem vészesek én kifejezetten szerettem irtani őket :D persze lőszert nem pazaroltam, fejszével aprítottam őket! egyszer volt hogy sokan jöttek rám akkor már kellett fegyvert használnom. sajna voltam olyan balfütyi hogy leestem a háztetőről és eltört a lábam. még párat magammal vittem a sírba de utána egyszerűen elvéreztem :D és oda lett az órákig tartó kutatás, lootolás eredménye :(

2016. jan. 3. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szerintem érdemes minél előbb megvenni mert idővel csak drágább lesz!

Én tavaly nyár elején vettem meg és kicsit sem bántam meg. Szerintem a legjobb túlélős játék (szerintem). Baromi nagy pálya, sok ruha, fegyver...stb A lehetőségek benne elég tágak. Igaz valóban sok a bug, de abszolút nem annyira vészes! Legalábbis én nem tapasztaltam. Persze volt néhány idegesítő bug amiatt nem egyszer vesztettem el jó felszereléseket, de hát istenem. Újrakezded aztán kész elvégre erről szól a játék egy része! Én személy szerint imádok lootolni és felszerelkezni valószínűleg ezért nem is érint annyira komolyan ha elvesztem a cuccaimat. Szerintem minél előbb szerezd be mert igen is érdemes!

2016. jan. 17. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!