Megéri megvenni a CS:GO-t?
"nem túl felkapott ez a CS:GO..."
Rápillantok a statisztikára: jelen pillanatban 622,813 db játékos tolja egyidőben. Tényleg nem túl felkapott...
A CS:GO leginkább az óvodásoknak való skinek miatt népszerű, a tizenévesek már jobban vágynak arra, hogy egy ládából kést nyissanak, mint hogy elveszítsék a szüzességüket.
Maga a játék nem túl kiemelkedő, de én már a CS 1.6 körülötti hisztériát sem értettem.
Minecraft a lófas*t....
Én most kezdtem el a CS:GO-t, de csak a skinek miatt, pedig nem vagyok óvodás. Egy ki szerencsének hála visszakerestem a játék árának a 6-szorosát. De ilyen is csak egyszer van az életben. Maga a játék nem rossz... de nagyon primitív. A teljesítmény szerinti besorolás viszont izgalmas.
Erdekes, hogy nem a Battlefield meg COD tournamenteket rendeznek szerte a vilagon:D Biztos az osszes pro jatekos hulye, hogy ezzel a szarral jatszik.
Aki pedig a red dotrol osztja az eszt, az ne szoljon bele a realisztikussagba, koszonom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!