Hogyha a World of Warcraft Battlechest-et megrendelem akkor mind a négy kiegészítővel tudok játszani ugye? (TÖBBI ALUL)
Valamint ahhoz hogy játszani tudjak elég ezt a csomagot megvenni és telepíteni plusz megvenni hozzá ezt és kész?
De ha a Legion-nal is játszani akarok akkor még meg kell vennem pluszban a Draenor kiegészítőt is?
A Cataclym-re és a Pandaria-ra is azt mondták, hogy így rossz meg úgy rossz nekem meg pont ezek tetszettek.
Amúgy nekem a Pandaria és a Legion érdekel.
Akárhogy is engem az érdekel, hogy ha a Pandaria-val meg a Legion-nal akarok játszani akkor miket kell hozzá beszerezni?
És ez a gamecard minden kiegészítőhöz jó?
Akkor csak ez a 2 dolog kell a Pandához.
Ha meg Legionozni akkor a Draenort is be kell szerezni meg a Legiont is ugye?
Ha a battlechestet megveszed az tartalmazza ( sima wow, bc, lich king, cataclysm, mop + 30 napnyi játék idő ) Ha ezt megveszed már tudsz játszani, de csak a lvl 90-as szinteken és csak lvl 80-ig tudsz fejlődni.
Ha megveszed a wod-ot akkor fel tudsz majd menni lvl 100-ig és tudsz menni Draenor területein is, de nem szükséges ahhoz, hogy tudj játszani.
A játékba egyébként lvl 10-ig már be tudsz lépni ingyenesen bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!