Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudok-e játszani a "WoW...

Tudok-e játszani a "WoW Battlechest"-tel az utolsó kieg nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervezem, hogy megveszem a WoW-t, de nem akarom egyszerre az egészet. Jelenleg elég jó áron van a Battlechest ami az utolsó kiegen kívül mindent tartalmaz. A kérdésem az lenne: Mi történik akkor ha megveszem és feltöltöm? Elvileg akkor lesz 30+60 napom játszani.. De! El tudok-e küldizgetni vele a panda végéig vagy a játékhoz mindenképpen meg kell vennem a WoD-ot is? (Az én tempómban jó pár hónap lesz mire eljutok addig a kiegig, úgyhogy feleslegesnek érzem. És az 1. karaktert 0-ról szeretném felhúzni, hiba van instant 90 a WoD-hoz)

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. febr. 20. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen lvl 90-ig fel tudsz fejlődni wod nélkül és ugyan úgy elérheted az addigi tartalmakat.
2015. febr. 20. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ha van már egy ingyenes accom, amin van egy 20as kari, akkor tudom azt folytatni a Battlechest-hez kapott kulccsal vagy egy teljesen új Blizzard fiókot kell létrehoznom?

2015. febr. 20. 20:16
 3/4 Csiß ***** válasza:
Tudod folytatni.Ha belépsz az accodra bneten és kiválasztod a "starter edition"(?) wow-ot,akkor valahol ott lesz egy upgrade full lehetőség.Sajnos nem biztos,hogy ez a nevük az opcióknak.Rég voltam már a bneten :S
2015. febr. 20. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne légy morcos rendben? Nem egészséges az ilyesmi.
2015. febr. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!