Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Problémáim adódtak a Wow...

NorbeeBjs kérdése:

Problémáim adódtak a Wow Battlechesttel, így kellene ennek lennie?

Figyelt kérdés

Megvettem a napokban a Wow Battlechestet ami az eladónő állítása szerint a BC-t valamint a Lich Kinget tartalmazza.

A dobozban találtam két cd-t,cd1 és cd2 felírattal, a cd1et behelyeztem a Pc-be majd elindítottam a Setupot.

Viszont az nem a játékot hanem a Battle.net programot telepítette majd azt követően nekiállt letölteni a játékot.

Hagytam hadd töltse,miután Playable lett elindítottam és a WoD jött be.

Mi értelme van most ennek így, hogy megveszem a BC-t illetve a Lich Kinget és nem bírom azt játszani?

Köszönöm előre a segítséget! :)

2015. jan. 22. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen Battlechestet veszel, a Pandaria kiegészítőig megkapsz mindent, kivéve a WoD-ot. Amikor letöltöd a játékot minden tartalmat letölt, csak a WoD tartalmát nem tudod majd elérni.
2015. jan. 22. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit ez most, hogy elindítom a launchert és a WoD jön be és a másik kiegészítőket miért nem bírom elérni?
2015. jan. 22. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Épp ez az, hogy csak a többi kiegészítőt tudod elérni és a WoD-ot nem.
2015. jan. 22. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Utána jártam egy kicsit itt gyakori kérdéseken és azt írják le kell tölteni külön a kiegészítőket, de mégis honnan?

Mert Battle.netről nem bírom az biztos.

2015. jan. 22. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Hidd el a Battle.net mindent szépen letölt amit kell. Csak azért látod a WoD-ot, mert az a legfrissebb kieg, de ettől még benne van a többi is. Ha regisztráltál már battlenet-en, akkor csak indítsd el a játékot is játssz.
2015. jan. 22. 22:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy letölti.Nem is az a problémám..

Hanem egy parancsikont rakott ki az asztalra s ha arra rámegyek akkor a WoD-ra dob..

Nem tudom, hogy hol s mi féle módon bírnám én elindítani a másik kiegészítők launcherjét.

2015. jan. 22. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Amit letölt abba benne van az összes többi kiegészítő is.
2015. jan. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!