Skyrimben problémáim adódtak, tudnátok segíteni?
Első:
Akaratomon kívül vámpírrá váltam, nem tudom, hogy miért..A probléma az, hogy ahova megyek, ott megtámadnak, magyarul nem tudok semmit sem csinálni.. továbbá nem tudom ennek a megoldás. :(
Második:
A Birodalmat választottam, náluk már a Reunification of Skyrim küldetéssorozatban vagyok. Itt elakadtam a Dunstad erődnél.Elfoglaltam, tehát 100%-ról nulláig megöltem a védőket. De a probléma az, hogy Rikke-nél nem tudom felvenni a következő küldetést,ő még mindig azt mondja,hogy foglaljam el a Dunstad erődöt. Az erődben nincsennek birodalmi katonák, csak lovak és Viharköpenyes hullák.
Valaki segítség könyörgöm,nagyon sok órát fektettem a játékba és nem akarom,hogy ezért véget érjen!
Első: menj el bármelyik kocsmába és ott beszélj a kocsmárossal majd el küldenek valami mágushoz (ha jól emlékszem solstheimben van) és onnantól mondja hogy mit csinálj.
Második (tipp):
nem lehet hogy valamit el is kell vinni neki (mondjuk valami van a erődben vagy a halottaknál)?
Nem tudok sehova sem elmenni, még éjjel sem, mindenki megtámad..
A másodiknál nem ilyen gond van... (sajnos)
Másodikhoz: Valószínű egy hiba van benne. Próbálj utánanézni a "csalásoknak"/parancsoknak és keresd meg a küldetés "ID"-jét. Nekem is ezt csinálta, csak a Stormcloakoknál a Rift-nél, de ezzel meg tudtam oldani.
Az ID-k pedig:
A TE küldetésed:
Asszem a parancssorba ezt kell beírnod:
SetStage CWFortSiegeFort 50
vagy 50 helyett 9000.
Sok sikert és jó játékot!
Pontosítok:
Az Esc alatti gomb(0 vagy ' vagy ~) majd beírod:
SetStage CWFortSiegeFort 9000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!