Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Problémáim vannak a sims...

Problémáim vannak a sims 3-mal, segítenél?

Figyelt kérdés

1.A fiatal felnőtt simem megházasodott és a tini lánya kérte, hogy szakítson. Elváltak és most azt beszélik róla, hogy csalfa. Miért van ez?

2.A fiatal felnőtt simem főzni kezdett, de munkába kellett mennie és otthagyta a tűzhelyen. Nem vettem észre, tűz lett és a tini simem eloltotta a tüzet. De addigra kiérkeztek a tűzoltók és most a tűzoltó csaj ott lebzsel napok óta a házunk előtt és nem megy el. Mi lehet a gond? Hogy tudnám megoldani, hogy elmenjen? Már nagyon idegesítő:S

2012. dec. 21. 20:05
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja és az egyik simem meghízott, hogyan tudnám lefogyasztani?

Ha edzőterembe jár, az segít?

2012. dec. 21. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:

az 1.eshez:azért mert a tini azt kérte hogy szakítsanak,és a többi városlakó most azt hiszi hogy megcsalta azt akivel szakított...

a 2.eshez:nekem is volt már ilyen és azzal nem kell törődni,vagy ha zavar kezd új játékot...

a 3.ashoz:ha edző terembe jársz az NAGYON sokat segít rajta,de ha meg van a természetfeletti erők egy elixír segítségével megteheted hogy simed ne legyen pufók...

Ha bármi kérdésed van akkor írj!

Ha tudok segíteni,megírom a választ a kérdéseidre!

Ut:poorfanny

2012. dec. 22. 11:17
 3/8 anonim válasza:
nekem is pont most volt olyan problémám, mint a 2-es.. a megoldás egyszerű: csinálj mégegyszer tüzet, akkor elvileg 'magához tér' és ha nem is oltja el segítség nélkül utána legalább elmegy.. nekem legalábbis így sikerült :))
2012. dec. 22. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
előző komentelő nekem is így sikerült. Vagy töröld ki a simet.
2012. dec. 26. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
2. Egy idő után magától elmegy :) Ha nagyon idegesít, akkor gyújtsd fel újra, és akkor az újonnan jött tűzoltókkal elmegy.
2012. dec. 27. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Ilyen szokott lenni. Egyszer az én simemről is azt mondták, hogy csalfa, mert 2 reménybeli szeretője volt... Mindegy. Tesóméba is megkérte a jó barátja, hogy szakítson vele, és ősellenségek lettek a barátjának a pasijával. Van az, de ne kérd meg hogy szakítson!!!!!

2. Próbáld meg azt, h rámész a nőre, és "elhessegeted". Tudod, elküldöd.

3. Kergesd gyorsan az izomláz edzőterembe!!! A zsírégetés lefogyasztja!!

UI.: Bármi kérdésed van, írj rám nyugodtan!!!

2012. dec. 27. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ!! Új nekem még a Sims3:) Az nekem is megfordult a fejemben, ha új tüzet csinálok, akkor elmegy. Hát akkor várok:) A fogyást meg már megoldottam:))
2013. jan. 3. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

2.

resetSim (+sim egész neve)

És alaphelyzetbe állÍtja az adott simet, tehát aki nem a háztartásod tagja, az eLtűnik.

2015. jún. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!