Problémáim vannak a sims 3-mal, segítenél?
1.A fiatal felnőtt simem megházasodott és a tini lánya kérte, hogy szakítson. Elváltak és most azt beszélik róla, hogy csalfa. Miért van ez?
2.A fiatal felnőtt simem főzni kezdett, de munkába kellett mennie és otthagyta a tűzhelyen. Nem vettem észre, tűz lett és a tini simem eloltotta a tüzet. De addigra kiérkeztek a tűzoltók és most a tűzoltó csaj ott lebzsel napok óta a házunk előtt és nem megy el. Mi lehet a gond? Hogy tudnám megoldani, hogy elmenjen? Már nagyon idegesítő:S
Ja és az egyik simem meghízott, hogyan tudnám lefogyasztani?
Ha edzőterembe jár, az segít?
az 1.eshez:azért mert a tini azt kérte hogy szakítsanak,és a többi városlakó most azt hiszi hogy megcsalta azt akivel szakított...
a 2.eshez:nekem is volt már ilyen és azzal nem kell törődni,vagy ha zavar kezd új játékot...
a 3.ashoz:ha edző terembe jársz az NAGYON sokat segít rajta,de ha meg van a természetfeletti erők egy elixír segítségével megteheted hogy simed ne legyen pufók...
Ha bármi kérdésed van akkor írj!
Ha tudok segíteni,megírom a választ a kérdéseidre!
Ut:poorfanny
1. Ilyen szokott lenni. Egyszer az én simemről is azt mondták, hogy csalfa, mert 2 reménybeli szeretője volt... Mindegy. Tesóméba is megkérte a jó barátja, hogy szakítson vele, és ősellenségek lettek a barátjának a pasijával. Van az, de ne kérd meg hogy szakítson!!!!!
2. Próbáld meg azt, h rámész a nőre, és "elhessegeted". Tudod, elküldöd.
3. Kergesd gyorsan az izomláz edzőterembe!!! A zsírégetés lefogyasztja!!
UI.: Bármi kérdésed van, írj rám nyugodtan!!!
2.
resetSim (+sim egész neve)
És alaphelyzetbe állÍtja az adott simet, tehát aki nem a háztartásod tagja, az eLtűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!