Ajánlanátok valami jót?
Figyelt kérdés
ajánlottok valami jó játékot a gépemre Pentium 4-es Valami jó játék kéne amit nem nagyon lehet megunni xd de nem valami
nagy legyen mert csak 80GB-S a vinyóm xd
2012. dec. 21. 14:46
1/9 anonim válasza:
GTA Vice City, Need for Speed Underground 1-2 és talán a Most Wantedet is vinné, Stronghold Crusader, Heroes 3-4, Starcraft + Broodwar, CoD1 (talán a 2 is), Medal of Honor Allied Assault + kieg. , Return to Castle Wolfenstein, Doom3. Hirtelen ennyi.
2/9 A kérdező kommentje:
Szinte mindet viszi de a cod 1-2-t már unom mert vagy nyócvanszor kiakasztottam a gta vice city-t nem szeretem csak a san andreast és aíz is fut a gta 3-is de valami jó játék kéne xd
2012. dec. 22. 10:36
3/9 anonim válasza:
Ajánlom a COD 2 multiját!!! El leszel vele egy darabig :)
4/9 A kérdező kommentje:
Azt utálom nem tom mért de nekem nem tetszik a COD2 MULTI MERT EGY LÖVÉST KAPSZ OSZ K.O.
2012. dec. 22. 12:25
5/9 anonim válasza:
1es vagyok. Nem tudom milyen játékokat komálsz de eszembe jutott még egy pár. Max Payne 1-2, Postal2, Wow, Lol, Cs1.6 Alien vs Predator 2, réggebbi Star Warsok pl. Jedi Outcast vagy Battlefront, BF2 (nem Bad Company) talán lowon a Cod4 de nem biztos.
6/9 anonim válasza:
Battlefield 1942
Battlefield 2
CoD 2 multija meg nagyon jó csak nem nooboknak találták ki xD
7/9 Egri Zsolti válasza:
total overdose.just cause,overlord,az overlordot ajánlom fél évig játszotam vele egésznap és nem tudtam kipörgetni jo hoszu.
8/9 A kérdező kommentje:
már nemkell van Star Wars Empire at war
2012. dec. 25. 17:40
9/9 A kérdező kommentje:
am most kélne pár ujj játék aki tud az írna?
2013. jan. 19. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!