Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A pokemon soul silver-ben...

A pokemon soul silver-ben lehet pokemonokat eladni?

Figyelt kérdés
Most keztdem és nem tudom hogy hol kell vagy lehet egyáltalán?

2015. dec. 31. 18:32
 1/2 Krisipoke ***** válasza:

Persze. Haladj egy kicsit előre a történetben, és viszonylag hamar fogsz kapni Poké Ballokat. Ezután majd venni is tudsz a különböző boltokban. Lesz is egy ember, aki megmutatja pontosan, hogy hogy kell, de amúgy ha legyengíted előtte a Pokémont, könnyebb lesz elkapni. Sőt, ha sikerül mellé még elaltatni, lebénítani, összezavarni, stb, akkor még nagyobb eséllyel bent marad a labdában. Viszont ha elsőre nem kapja el, ne add fel, lehet, hogy egy második vagy harmadik labdában bent marad.

Érdemes nézni, hogy ha kiszabadul a Pokémon, hogy előtte hányszor mozgott a labda. Ha egyszer sem, vagy csak egyszer, akkor viszonylag kevés eséllyel fog bent maradni a labdában, érdemes jobban legyengíteni, és/vagy egy erősebb labdát használni (pl. Great Ball). Ha kétszer, vagy háromszor is mozog, akkor valószínűleg pár próbálkozáson belül meg lesz.

2016. jan. 1. 18:47
 2/2 Krisipoke ***** válasza:

Közben elolvastam mégegyszer, és észrevettem, hogy arra vagy kíváncsi, hogy ELADNI lehet-e Pokémonokat, nem elfogni. Hoppá.

Mindenesetre azt nem lehet.

2016. jan. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!