A Blade and Soul című MMORPG-t azt majd pontosan hogyan
lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
Ugyebár januárban jön, azonban valami nem tiszta számomra.
Azt tudom, hogy ingyenes lesz, de magát a játékot attól még meg kell venni ugye (ez számomra nem baj, csak nem értem, hogy pontosan hogy is van ez)?
És pontosan hogyan kell majd beszerezni? Azt hittem sokáig, hogy dobozosan fog megjelenni, de ezt akkor most elektronikusan, az interneten keresztül kell megvenni?
Csak mert a hivatalos oldalon már valami packokat árulnak.
Csak digitálisan megvásárolható verzió lesz belőle, mint az utóbbi időben szinte minden MMORPG-nél.
2015. nov. 20. 16:12
2/9 A kérdező kommentje:
És akkor majd a hivatalos oldalon kell majd az egyik pakkot megvenni?
Mert ott árulják a Initiate Packot, Disciple Packot, és a Master packot.
2015. nov. 20. 16:27
3/9 anonim válasza:
Ne adj érte pénzt, annyira nem jó mmorpg mint hirdetik, olyan mint a TERA kicsit talán több minden van benne, de hasonlóan zárt az egész, várj más mmorpgre. jelenleg nincs a piacon mmorpg amiért még B2P-sen is megéri költeni. A WoW is haldoklik.
2015. nov. 20. 16:41
4/9 anonim válasza:
Igen és mivel nincs hiper-szuper MMO ezért az emebr várjon addig amíg a munka és egyéb dolgok mellett már amúgy se lenne szabadideje. Szerintem a B&S egy korrekt választás a jelenlegi europai piacon. Amennyiben jobban optimalizálják, mint amilyen jelenleg.
2015. nov. 20. 19:59
5/9 anonim válasza:
Csak ennyi erővel jobb választás a full ingyenes TERA, ugyan azt a minőséget képviseli, egy hasonló világban, egy hasonló harcrendszerrel.
2015. nov. 20. 20:44
6/9 anonim válasza:
Csak épp a tera endgameje egy nagy 0.
2015. nov. 20. 20:57
7/9 anonim válasza:
WoW méretű endgamere a BnSbe se számíts, ugyan olyan grindfest mint a legtöbb Ázsiai MMORPG.
2015. nov. 20. 21:12
8/9 anonim válasza:
A B&S nem B2P.
Január 30-tól ingyenesen letölthető lesz az EU verzió. Nem kell érte kiadni. Azok a "packok" támogatói packok. Az amolyan prémium lehetőség. Egyáltalán nem kell magáért a játékért fizetni.
Ugyanúgy, mint minden más MMO-nál, letöltöd a klienst, az szépen végigtölt, patchelget pár órát, majd kezdhetsz játszani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!